Aanvraagformulier Teamtenten
Op zaterdag 27 mei 2023 staan er tijdens TRI ALMERE diverse divisiewedstrijden op het programma. Om een goed beeld te krijgen van het aantal teamtenten dat we kunnen verwachten vragen we je dit formulier in te vullen. Je hoeft dit formulier alleen in te vullen als je een teamtent wil plaatsen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam vereniging *
Naam contactpersoon *
Telefoonnummer contactpersoon *
Teamtenten
Op het evenemententerrein is een groot gebied ingericht voor de teamtenten. Om een beeld te krijgen hoe wij deze ruimte gaan indelen, willen wij jullie vragen aan te geven óf je met een tent komt en, zo ja, hoe groot deze tent is. De afmeting van een teamtent mag maximaal 3 bij 3 meter zijn. Mocht jouw team echt geen andere tent hebben, geef dit dan aan, dan kijken wij of we voor een oplossing kunnen zorgen.

Belangrijk: per VERENIGING (dus niet per team) mag er één tent worden meegenomen. Stem dus goed af met de andere teamcaptains binnen jouw vereniging wie deze aanvraag doet.

Met de antwoorden op de vragen over een tweede tent en de positie van de tent (naast een specifieke vereniging) proberen we zoveel mogelijk rekening te houden. We kunnen echter niks garanderen.

Onze vereniging neemt een teamtent mee *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Triple Performance. Report Abuse