Poziv za učesnike/ce Mostar - Radionica "Make a difference"
PRONI Omladinski klub Mostar objavljuje poziv za učešće na radionici koja u fokusu ima brigu o mentalnom zdravlju i prepoznavanju vlastitih emocija. Mogu se prijaviti svi mladi od 15 do 19 godina iz Mostara.

U radu s mladima sve vise uocavamo koliko briga o mentalnom zdravlju jos uvijek nije prioritet. Kroz odrastanja nismo uoceni da prepoznajemo nase emocije i da ih jasno izrazavamo. Prica o istim je jos uviejk tabu tema. I upravo su to razlozi zasto se nasa volonterka Adna Crnalic odlucila za radionicu na ovu temu. Radionicom zelimo ukazati na znacaj ove teme i pokazati da nije tabu.

Radionicu cemo realizovati u prostorijama PRONI Omladinskog kluba Mostar, u ponedjeljak 30.05.2022., u terminu od 15:00h do 17:00h.

Poziv za prijave ostaje otvoren do 27.05.2022. A sva pitanja mozete poslati u inbox DM.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Pol *
Koja je Vaša motivacija za učešće? *
Da li imate predznanje koje je vezano za tematiku aktivnosti? *
Ako je odgovor na prethodno pitanje da, na koji način je predznanje stečeno? *
Kako ste saznali za ovu obuku? *
E-mail *
Broj telefona *
Vaše lične podatke koristimo u potpunosti u skladu sa zakonskim odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH. Ispunjavanjem ove forme prihvatate da se lični podaci koje nam dajete na raspolaganje prilikom Vaše prijave i tokom Vašeg učešća u projektu, prikupljaju i obrađuju isključivo u svrhu realizacije projekta. Vaši podaci će biti sačuvani do završetka projekta i nakon toga će biti izbrisani. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PRONI Center for youth development. Report Abuse