A regisztráció lezárult!
A workshop szervezője: Dorn Eszter, tánctréner, Self–Love coach

Témája: Testünk és lelkünk közti egyensúly kialakítása a tánc által.

"Tánctréner és Self-Love coach vagyok, aki támogatást ad a vállalkozónők számára, hogy megtanuljanak felszabadultan nevetni, nagykanállal habzsolni az életet és igazán Istennők lenni, melyet a tánc transzformatív erejével mélyítek el bennük. Látom, hogy a világ egyre inkább kezd elférfiasodni. A nők egy kőkemény páncélt húznak magukra, mert úgy gondolják így tudnak majd érvényesülni. Érzelmek? „Ooo, azok nem fontosak”, hangzik sokszor a válasz. Szeretném ezt a működést visszafordítani, és megmutatni, hogy ha foglalkozunk az érzéseinkkel, és teret adunk nőiességünk minden aspektusának, akkor hatalmas dolgokat tudunk létrehozni.
Természetesen tudom, hogy senki nem tud táncolni, és mindenki hátán futkos a hideg, hogy mit lehet így kihozni valakiből, ha még ritmusérzéke sincs. A programot úgy állítottam össze, hogy mindenki számára élvezhető legyen, és sikerélményt nyújtson. Szeretném, hogy a nők lássák, hogy mi van bennük, hogy merjék használni ezt a hatalmas erőt, mert egy magabiztos, sugárzó és ragyogó nő sokkal sikeresebb lesz a magán- és az üzleti életben egyaránt.

A 3 óra alatt a tánc és a coaching ötvözetével mutatom meg a résztvevőknek, mi mindent rejtenek el önmaguk és a világ elől. Célom, hogy nyitottabbak, felszabadultabbak legyenek, és kapcsolataik (párkapcsolati és üzleti téren is) eredményesebbé és szorosabbá váljanak. A tánc felszabadít és elindítja az érzéseket, a megéléseket meditációval és beszélgetéssel mélyítem el."

Kocsma 5-ös terem (Grund emelet) - 15.30h - 18h
Maximális létszám: 10 fő

REGISZTRÁCIÓ MENETE – FONTOS!!!

A Vállalkozók Nők Világnapja eseményen való részvétel előfeltétele az előre megvásárolt belépőjegy, mely az
az időrendben egymáshoz illeszthető workshopokon való részvételre jogosít.
Nagy szeretettel kérünk, hogy hogy csak annyi workshopra regisztrálj, amennyin BIZTOSAN részt veszel, hogy ne vedd el a helyeket más érdeklődőktől.

A workshopokra a jegyvásárlás után érdemes mielőbb jelentkezni, mert a helyek korlátozottak és gyorsan fogynak. Ha a helyszínen nem tudsz érvényes jegyet felmutatni, akkor sajnos nem tudsz részt venni a workshopokon sem.

Ha már esetleg regisztráltál workshopokra, és még nem vettél jegyet, akkor a regisztrációd követő 2 napon belül tedd ezt meg, különben törlődik a regisztrációd.

A jegyet itt tudod megvásárolni.
https://tixa.hu/vallalkozo-nok-vilagnapja-2019?fbclid=IwAR2TTmtHlxzrVlxojMM7stigZelBiLqf7ZC1tu4VYt2JztG_wpA5SAPJBmQ
Köszönjük és várunk szeretettel november 18-án
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Résztvevő neve:
Köszönjük, hogy velünk ünnepled a Vállalkozó Nők Világnapját!
Amennyiben kérdésed lenne, kérjük írj a wedhungary2019@gmail.com címre.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft.. Report Abuse