[Тимови] - Регистрација за Онлајн Национално Дебатно Првенство
Дебатната програма на МОФ со задоволство го најавува Онлајн националното дебатно првенство за 2020-та година. Можност за учество имаат сите дебатери од почетните и напредните дебатни клубови на МОФ. Националното дебатно првенство ќе биде во World Schools формат. Работниот јазик е англиски.
Датум: 17 - 19 јуни 2020

Регистрацијата на тимови затвора на 7-ми јуни.
Име на тим *
Тренер *
Име и презиме на дебатер #1 од тимот *
Е-пошта на дебатер #1 од тимот *
Телефонски број на дебатер #1 од тимот *
Име и презиме на дебатер #2 од тимот *
Е-пошта на дебатер #2 од тимот *
Телефонски број на дебатер #2 од тимот *
Име и презиме на дебатер #3 од тимот *
Е-пошта на дебатер #3 од тимот *
Телефонски број на дебатер #3 од тимот *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOF. Report Abuse