Rutines de Pensament
Des del Laboratori de Transformació Educativa ens interessa saber si s'estan treballant les rutines de pensament. És per això que us demanem que responeu el següent formulari.
Codi del centre educatiu *
Nom del centre educatiu *
Població del centre educatiu *
Servei Territorial al que s'adscriu el centre educatiu *
Identificació de la persona de contacte
Escriviu les vostres dades i comproveu que no hi ha errors al correu electrònic.
Cognoms i nom (a efectes de comunicació) *
Correu XTEC (a efectes de comunicació) *
Si heu utilitzat les rutines de pensament per treballar en els vídeos "Les dimensions de la transformació als centres", us demanem que responeu també el formulari "Compartim: Vídeos de transformació educativa" per fer-nos arribar un retorn de com ha estat el procés reflexiu:
Moltes gràcies!
El Laboratori de Transformació Educativa és una iniciativa R+D+I de la Direcció General d'Innovació, Recerca i Cultura Digital que té per finalitat desenvolupar un model de transformació i millora del sistema educatiu que integri els models d’acompanyament a centres, des de la fonamentació pedagògica i la recerca educativa, per tal de donar resposta des d’una mirada sistèmica i entenent el centre com a unitat que aprèn des d’una visió holística. La teva contribució és molt valuosa. Ens posarem en contacte en breu per preguntar-vos sobre l'ús que heu donat a la rutina.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Report Abuse