I Jornades d'educació i cultura - CADEERA
28 i 29 d'abril de 2022 a la Nau Ivanow.
CADEERA és un espai on es gestiona coneixement sobre Educació i Cultura. Aquí s’investiga, es genera i es comparteix contingut sobre el binomi Educació i Cultura. En el marc d’unes jornades i de la mà de persones expertes, s’aborden elements i perspectives d’aquest ecosistema.

--
ESP
28 y 29 de abril de 2022 en la Nau Ivanow
CADEERA es un espacio en el que se gestiona conocimiento sobre Educación y Cultura. Aquí se investiga, se genera y comparte contenido sobre el binomio Educación y Cultura. En el marco de unas jornadas y de la mano de personas expertas, se abordan elementos y perspectivas de este ecosistema.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom / Nombre *
Cognoms / Apellidos *
Mail *
Empresa / entidad
Rol dins l'entitat / Rol dentro de la entidad
Ciutat o població / Ciudad o población *
País *
INSCRIPCIONS / INSCRIPCIONES
Selecciona la sessió o sessions a què vols assistir  / Selecciona la sesión o sesiones a las que querrías asistir
Dijous 28 d'abril 17h. Taula rodona art i educació. L'Aprenentatge Significatiu en l'Experiència Estètica: Emoció i Equitat / Jueves 28 de abril 17 h Mesa redonda arte y educación. El Aprendizaje Significativo en la Experiencia Estética: Emoción y Equidad.
Dijous 28 d’abril 18.30h. Educació i cultura, intercanvi d’experiències / Jueves 28 de abril 18.30h. Educación y cultura, intercambio de experiencias
Divendres 29 d’abril 10.30h. Aproximació al sistema educatiu / Viernes 29 de abril 10:30h. Aproximación al sistema educativo
Com t'has assabentat de les jornades? / ¿Cómo has conocido las jornadas? *
Required
La Fundació Privada Sagrera, gestora de la Nau Ivanow, inclourà el teu correu electrònic a la base de dades per enviar-te informacions relatives a la Nau Ivanow. Les dades que ens facilitis es tractaran de manera confidencial i segura de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques en quant al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE). https://nauivanow.com/nota-legal/Pots demanar-nos que rectifiquem o eliminem la teva informació sempre que ho vulguis escrivint-nos a info@nauivanow.com amb l’assumpte BAIXA. //   La Fundación Privada Sagrera, gestora de la Nau Ivanow, guardará tu correo electrónico  para enviarte informaciones relativas a la Nau Ivanow. Los datos que nos facilite serán tratados de manera confidencial y segura de conformidad con lo dispuesto en el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (RGPD) relativo a la protección de las personas físicas en cuanto al tratamiento de datos personales, y por la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico (LSSICE). https://nauivanow.com/nota-legal/ Puedes pedirnos que rectificamos o eliminamos tu información siempre que lo quieras escribiéndonos a info@nauivanow.com con el asunto BAJA.
Puça Espectacles SL, gestora de CADEERA, inclourà el teu correu electrònic a la base de dades per enviar-te informacions relatives a CADEERA. Les dades que ens facilitis es tractaran de manera confidencial i segura de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques en quant al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE). https://www.lapusa.com/politica-proteccio-dades/ Pots demanar-nos que rectifiquem o eliminem la teva informació sempre que ho vulguis escrivint-nos a  info@lapusa.com   amb l’assumpte BAIXA. // Puça Espectacles SL, gestora de CADEERA, guardará tu correo electrónico para enviarte informaciones relativas a la CADEERA. Los datos que nos facilite serán tratados de manera confidencial y segura de conformidad con lo dispuesto en el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (RGPD) relativo a la protección de las personas físicas en cuanto al tratamiento de datos personales, y por la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico (LSSICE). https://www.lapusa.com/politica-proteccio-dades/ Puedes pedirnos que rectificamos o eliminamos tu información siempre que lo quieras escribiéndonos a  info@lapusa.com con el asunto BAJA.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy