Maastoesteleiri Ruoveden ratsutallilla 6.-8.9.2019
Kiinnostaako kenttäratsastus?

Nyt on siihen mahdollisuus, sillä Troijan Hevonen järjestää jälleen huippusuositun viikonlopun mittaisen maastoesteleirin 6.-8.9.2019 Ruoveden Ratsutallilla (http://ruovedenratsutalli.fi). Tallilla on vuonna 2016 rakennettu maastoesterata jonka estekorkeudet max. 60-80cm, sekä nurmipohjainen derbykenttä, jossa on myös kiinteitä esteitä.

Leirille mahtuu enintään 8 henkilöä. Leirillä ratsastetaan kahdessa tasoryhmässä, jotka jaetaan osallistujien mukaan. Kaikilla osallistujilla tulee olla rataesterutiinia ja kyky hallita hevonen maastossa ja vauhdissa.

Kerro rehellisesti omasta taitotasostasi, erityisesti esteiden ja maastoestekokemuksen suhteen.

Leirin hinta on 227 euroa. Varausmaksu on 60 euroa ja se maksetaan heti, kun ilmoittautuminen on vahvistettu, ja loppuosa maksetaan kaksi viikkoa ennen leiriä.

Leiri sisältää neljä ratsastustuntia: perjantai-iltana 60min kentällä, lauantaina kaksi 90min este/maastoestetuntia ja sunnuntaina yksi 90 min maastoestetunti. Leirin hintaan kuuluu majoitus tunnelmallisessa leiritalossa. Ruuat leiriläiset hankkivat ja laittavat itse. Matkat järjestetään kimppakyydein polttoainekulut jaettuina (autolliset etusijalla). Perjantaina on siis varauduttava lähtemään pääkaupunkiseudulta puolen päivän jälkeen kohti Ruovettä.

Ilmoittautuminen on sitova! Sairastapauksessa tai muun esteen tullessa voit järjestää itsellesi sijaisen ryhmien taitotasot huomioiden.

Leiri on tarkoitettu Troijan Hevosen jäsenille, joten liitythän jäseneksi ennen leirin loppumaksun eräpäivää! Saat Troijaan liittymisohjeet leirikirjeen yhteydessä.

Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Ratsastuskokemus lyhyesti (ko, re, maastoesteet), millaisilla hevosilla tykkää ratsastaa ym. *
Your answer
Pituus ja paino *
Your answer
Autollisuus *
Kaikki antamani tiedot saa luovuttaa Troijan Hevoselle, Ruoveden ratsutallille sekä muille leiriä järjestäville tahoille *
Yhteystietoni (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) saa jakaa muille leiriläisille kyytien sopimiseksi *
Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova *
Olen Troijan Hevosen jäsen *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service