Anmälan kortfilm till Quick Pix 16/9 2018
Regional uttagning till Novemberfestivalen i Trollhättan 23-24/11 2018
Deadline 7 september 2018
Filmens titel:
Produktionsår (endast filmer producerade 2017 och 2018 får delta)
Your answer
Filmens längd i minuter och sekunder (max 15.00 min)
Your answer
Filmfakta (kryssa i det som stämmer)
Tävlingsklass (det är regissörens ålder vid filmens färdigställande som räknas)
Regissör/er: Har filmen flera regissörer ska alla anges. Det räcker med namn och personnummer till dessa. En regissör måste alltid uppge adressuppgifter.
Your answer
Namn och personnummer huvudregissör:
Your answer
Namn och personnummer på medregissörer
Your answer
Adress (gata, postnummer, ort) till huvudregissör:
Your answer
Telefonnummer:
Your answer
E-post:
Your answer
Skola/videoverkstad/produktionsbolag etc.
Your answer
Teamet (skriv namn och ålder då filmen färdigställdes. Här är det tillåtet att vara äldre än 26 år)
Your answer
Manus:
Your answer
Foto:
Your answer
Klipp:
Your answer
Ljud:
Your answer
Skådespelare (namnge de viktigaste skådespelare och vilken roll de spelade samt ålder)
Your answer
Om filmen endast innehåller originalmusik uppge namn på kompositör samt ålder:
Your answer
Ge en kort beskrivning av filmen som kan användas i programbladet:
Your answer
Tillåter filmaren att (kryss i rutan = ja, annars lämna tom):
Det är inte tillåtet att anmäla en film till fler än en regional uttagning till Novemberfestivalen. Har denna film anmälts till någon annan regional uttagning till Novemberfestivalen i år eller tidigare år?
Filmen får vara producerad på valfritt format men skall skickas till via Sprend eller liknande. Om filmen går vidare till Novemberfestivalen lägger Film på Gotland upp den på Novemberfestivalens ftp-server. Därför är det bra om filmerna är så förberedda som möjligt för de tekniska specifikationer som Novemberfestivalen kräver. Se nedan. Kortfilmfestivalen och Novemberfestivalen ansvarar inte för inskickat material. Filmen ska vara svartrutad 10 sekunder innan startpunkten oavsett format.För att kunna tävla om funktionspriserna (manus, foto, klipp, ljud, originalmusik,skådespelare) måste det framgå i anmälan att den utförande personen var under 27 år då filmen producerades. Filmen måste vara Film på Gotland tillhanda senast deadline fredagen den 7/9-18. Efter det tas inga filmer emot. Observera att alla uppgifter om filmen och regissören/erna måste varaifyllda för att vi ska kunna registrera filmen som anmäld.
Your answer
Härmed anmäler jag film till Quick Pix - Gotlands Kortfilmsfestival 2018/Novemberfestivalen 2018 och försäkrar att alla uppgifter jag lämnat är korrekta samt att jag innehar rättigheterna till eller har fått tillstånd att använda allt ljud- och bildmaterial i filmen.
Your answer
Teknisk specifikation vid inlämning (ingen panik – fattar ni inte så ringer ni Ville på Film på Gotland, mobil: 070-4217590) Komprimering : H.264 (högsta kvalitet) Vi tar även emot högupplösta filformat där filerna är lågt komprimerade. Exempel är Apple Pro Res eller Apple Animation för animationer osv.• Inkapslingsformat : .mov eller .mp4 eller högupplöst AVI• Det är viktigt att inget material är anamorfiskt (ihoptryckt bild).• Alla pixlar måste vara kvadratiska.• Alla bildrutor måste vara progressiva (ej interlaced, alltså ej ”lower/upper field”).• Filens namn skall innehålla filmens titel.• Vi kan ta emot filer upp till storlek 15 GB. Har du frågor hör av dig till Ylva@filmpagotland.se
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms