Påmelding, Norcup 2024

Velkommen til Norcup i Sparta Amfi, Sarpsborg - 27.-30. juni 2024! 

Vi er begeistret for å kunngjøre at Norcup vil bli avholdt i Sparta Amfi, Sarpsborg, 27. - 30.juni 2024. Dette blir en eventyrlig helg (torsdag til søndag) dedikert til esport, hvor spillentusiaster og konkurransespillere kan samles for å feire sin lidenskap for gaming. I tillegg blir det en egen spillmesse på området.

Vi tilbyr varm mat, lunsj og middag torsdag, fredag, lørdag søndag, for 300,- per person per dag. I tillegg tilbyr vi rimelig overnatting ved nærliggende skole. Informasjon om priser for overnatting kommer fortløpende og sendes direkte til de som melder interesse. 

Hva kan du forvente?

  • Breddeturneringer i flere spill: Vi arrangerer turneringer i Valorant, Fortnite, Overwatch 2 og Rocket League. Lagene vil bli seedet i to grupper etter nivå, etter et felles gruppespill. Det blir lagt opp til fire baner og en hovedscene som blir streamet på mediekuben og alle skjermene i arenaen. Det blir også introshow for alle lag i forkant av kampstart, og kampene dekkes av proffe kommentatorer og produksjonsteknikere.
  • Internasjonal superregional-turnering i Super Smash Bros. Ultimate: Vi arrangerer en av europas aller største SSSBU-turneringer, med en kapasitet på 544 deltakere. Har dere norske håp så er påmeldingen åpen: LINK
  • Messeområde: Engasjer deg i ulike aktiviteter og spillrelaterte opplevelser i den tilknyttede idrettshallen. Her blir det stands fra ulike aktører,  giveaways, konkurranser og testing av ulike spill! Gratis inngang og gratis parkering på området. 
  • Kurs: Delta i informative kurs for å forbedre dine spillferdigheter eller lære noe nytt. Det vil også være tilbud for foreldre og trenere/apparat.
  • En langhelg i esportens tegn: Fire dager fylt med spill, moro og samhold. Blir kjent med nye venner fra inn- og utland, skap opplevelser for livet og ta del i en historisk begivenhet vi håper vi bli en tradisjon i mange år fremover. Sammen ønsker vi skape esportens Norway Cup!

Vi ser frem til å se deg her! Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor for å melde deg/dere på. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hvilket lag eller organisasjon representerer du?
Navn på kontaktperson:
Telefonnummer:
E-post:
Rolle:
Hvilke spill ønsker dere melde på lag i?
Hvor mange deltakere, inkludert apparat, kommer fra dere? Spesifiser gjerne. (Eks. Rocket League, 6 spillere
Trenere, 2
Valorant, 5 spillere
Gjennomsnittlig rank på lagene? Spiller lagene i noen serier per i dag?
Ønsker dere overnatting ved nærliggende skole? 
Clear selection
Ønsker dere varmmat - lunsj og middag? I så fall, hvor mange og hvilke dager? (300,- per person per dag)
Hvis ja, hvilke av følgende alternativer ønsker dere?
Kunne dere bidratt med noe under? 
Om dere kan bidra med noe, spesifiser gjerne. 
Har dere noen umiddelbare spørsmål?
Hvor ønsker du info om arrangementet?
Clear selection
Fakturainfo
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy