Javni poziv za iskaz interesa za korištenje prostora Mala Scena HD/2020.
Savez udruga KAoperativa poziva udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade i sve ostale zainteresirane udruge,umjetnike, performere, društva, grupe i pojedince da do 01.01. 2020. godine ispune obrazac za iskaz interesa za korištenjem prostora Male scene Hrvatskog doma počevši od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine.

Poziv služi za što bolje planiranje i organiziranje aktivnosti i programa na Maloj sceni HD tijekom iduće godine. Na ovaj način želi se osigurati prostor za rad i razvoj nezavisne scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu i pružanje podrške provođenju koncertnih, audio vizualnih, glazbeno scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih i novomedijskih djelatnosti.

Poziv je usmjeren prvenstveno organizatorima (udrugama, inicijativama i pojedincima) koji imaju ideju ili već planiraju provedbu društvenih i kulturnih programa u polju suvremene umjetnosti, novih medija, performansa, glazbe i sl.

VAŽNO: ovaj poziv ne odnosi se na rezerviranje termina tijekom 2020. godine već kako bi se pravovremeno planirale aktivnosti u prostoru Male scene HD.
Programe / termine će i dalje biti potrebno prijavljivati putem obrasca za prijavu događanja.
Ime i prezime prijavitelja
Your answer
Kontakt (mail i telefon)
Your answer
Ime rada/koncepta
Your answer
Ukratko o autoru/izvođaču
Your answer
Ukratko o konceptu (opis umjetničkog rada/programa)
Your answer
Produkcijski uvjeti (osnovni troškovi izvođenja umjetničkog rada)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy