Πρόσκληση στο πρόγραμμα  “Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Ψυκτικών και Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ελλάδος – Σ.Ε.Ψ.Κ.Ε.Ε.,  αποφάσισε να συμμετάσχει σε πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) προς συγχρηματοδότηση από το ΕΚΤ με τίτλο: “Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα”.
Στόχος των προγραμμάτων κατάρτισης είναι οι ωφελούμενοι (εργαζόμενοι) να αποκτήσουν, πρόσθετες της άσκησης του επαγγέλματός τους, γνώσεις & δεξιότητες που θα έχουν άμεση και θετική επίπτωση στην ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται στους «Υπεύθυνους Προστασίας Περιβάλλοντος και Ελέγχου Ψυκτικών, Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων και Αντλιών Θερμότητας», δηλαδή σε όσους ασχολούνται με θέματα Προστασίας Περιβάλλοντος ή/και με Ψυκτικές, Κλιματιστικές Εγκαταστάσεις και Αντλίες Θερμότητας.
Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 80 ωρών και το επίδομα του ωφελούμενου από την εφαρμογή της δράσης, ορίζεται συνολικά στο ποσό των 5€ ανά ώρα.  
Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε να δηλώσετε για το αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ενδιαφέρομαι *
Σε ποια Περιφέρεια ανήκετε; *
Ονοματεπώνυμο Ενδιαφερόμενου *
Τίτλος Εταιρίας *
Αριθμός Εργαζομένων Εταιρίας *
Θέση Απασχόλησης *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy