Aanmeldformulier The Battle 2023
INSCHRIJVING GESLOTEN. 

- Wil je nog meedoen met The Battle? 
Kom naar de start van The Battle of loop vooraf even binnen bij joris (0.22), we kijken of we je bij een team kunnen plaatsen. Aanmoedigen bij The Battle mag altijd. 

- Wil je nog deelnemen aan de BBQ? 
Er zijn enkele bonnefooi plekken voor de BBQ, vraag bij SUBBAR of deze nog beschikbaar zijn.


__________
__________
THE BATTLE
Een unieke creatieve strijd tussen huurders van Plan-B. Wij nodigen je uit voor een geweldige middag vol ongein. Op 7 juni start 'The Battle' 16:00u. In editie 2023 gaan PLAN-B Teams de strijd met elkaar aan om de titel 'de beste creatieve ondernemer' in vijf gloednieuwe creatieve spellen. Na afloop gaat om 18:00u de barbecue aan en kunnen we nagenieten tijdens een klein feestje in de Submarine buitenbar van SUBBAR. Je oppas bellen is een goed idee ;) Schrijf jezelf of je team vóór 02 juni in! 

TEAM of INDIVIDUEEL
Schrijf je in met een team (max 6 personen) of meld jezelf los aan zodat we een team kunnen maken voor je. Bij een team met minder dan 4 personen zullen wij je team verder 'aanvullen' met de losse aanmeldingen. Je kan je inschrijven voor Battle + Afterparty, alleen voor de Afterparty of alleen the Battle. Onze tip? Ga voor die all-inclusive! Meld je jezelf individueel aan? Dan vormen wij een team voor je.

KOSTEN
Wat moet dat kosten? €15,50 p.p. voor de BBQ. Drankjes zijn los te koop in de SUBmarine Summerstage Bar. Je krijgt na het invullen van dit formulier een scherm met de Eventix link om je BBQ ticket te kopen. Factuurke op verzoek.

Zet 'm in je agenda! Keigezellig!
Tot 7 juni 

Het evenement wordt georganiseerd door de evenementencommissie van PLAN-B. Waarom? Gewoon omdat we het vet vinden om samen plezier te maken, nieuwe creatieve mensen te leren kennen en elkaar te inspireren. Welkom in PLAN-B

Eventix BBQ ticket link -> 
https://eventix.shop/82zjgaxq
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
BEKIJK DE VIDEO!
Aanmelden voor de middag? (Battle, BBQ, Beats) of kan je slecht tegen je verlies en kom je alleen voor de afterparty (BBQ & Beats..  aanmoedigen mag altijd nog natuurlijk)? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy