Word lid van Calesa!
Hey student!

Heb je zin om je te amuseren tijdens je studententijd? Wil je veel nieuwe mensen leren kennen van je campus? Heb je zin in leuke feestjes en spetterende activiteiten om je te ontspannen?

Dan moet je zeker lid worden van Calesa!

Voor €10 kun je een lidkaart kopen voor het academiejaar 2021-2022 en hiervoor krijg je een hele hoop in de plaats: eerst en vooral maak je deel uit van een leuke groep studenten die samen deelnemen aan activiteiten, samen feesten, samen sporten,... noem het maar op! Vervolgens geniet je van een hele hoop voordelen: zo krijg je korting op (of zelfs gratis toegang tot) activiteiten, gratis bonnetjes,...
Dat wil je toch niet missen? Bovendien krijgen de eerste 50 leden een goedgevulde goodiebag (inclusief de Guido stadsgids die voor elke Antwerpse student een must is) én een gratis Knaek-pas waarmee je als student onbeperkt geld kan besparen op meer dan 1000 locaties!

Schrijf je snel via dit formulier in & tot snel!
Achternaam *
Voornaam *
Studentennummer (r-nummer) *
BA/MA/Schakel/International? *
Lidgeld
Het lidgeld bedraagt €10. Je lidmaatschap is pas officieel als het lidgeld is overgeschreven naar BE73363178792460 (mededeling: Calesa lidgeld naam + voornaam).
We laten je zo snel mogelijk weten waar je jouw lidkaart en goodiebag kan komen ophalen!
Groeten!
Het Calesa-praesidium
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy