Egy Nap önkéntesek 2019
Június 2-án, vasárnap a Dürer Kertben találkozunk a második Egy Napra, amelynek megvalósítása nélküled nem menne! :) Gyere, és légy egy szuper, világszépítő csapat tagja!!!

Tudnivalók:
- Napi 6 órás munkavégzéssel számolhatsz.
- Különböző műszakokból, ill. alkalmi feladatokból tevődik majd össze a napod, attól függően, milyen feladatkörbe kerülsz. A műszakod kezdődhet kora reggel (kb. 7-8 óra, pontos kezdést még megírjuk) és lehet, hogy késő este lesz vége (pl pakolás miatt), de a legtöbb feladat napközben zajlik.
- Kérjük, hogy egész nap légy jelen, ne csak a beosztásod idején, hiszen neked, akármilyen feladatkörben vagy is, jobban kell ismerned a helyszín, mint a vendégeknek:) Ez pedig úgy lehetséges, ha ott vagy és tudod, mi merre van. Amennyiben nem tudod megoldani, kérlek, a jelentkezési lap legvégén jelezd!
- Megkülönböztető karszalagot kapsz majd a helyszínen, amely feljogosít a napi egyszeri meleg ebédre és az önkéntessimogatóban való töltődésre.:)
- A helyszínen vagy az azt megelőző találkozón egy önkéntesszerződést fogunk kötni.
- Minimum egy önkéntes találkozón kérjük, hogy vegyél részt. Itt lesz lehetőséged megismerkedni a többiekkel, azokkal, akikkel együtt fogsz dolgozni.

FONTOS!
Több pozícióra is jelentkezhetsz, az alapján fogunk dönteni, hogy hova leszel beosztva, hogy hol lesz a legnagyobb szükség rád és a tudásodra.


Köszönjük, hogy önkéntesnek jelentkezel, hogy kapcsolódsz az esemény szervezéséhez!

Email address *
Neved/Beceneved: *
Your answer
Telefonszámod: *
Your answer
Infópontos csodabogár
A látogatók infóval való ellátása, a MEGYmagbolt rendezgetése lesz a feladatod. Sok-sok random kis megoldandó, lótifuti munkával a helyszínen és nagy mosollyal az arcodon.:) Információt kell adni az aznapi programokról, mi, merre, hol és hogy, valamint a Gyüttment Fesztiválról és az egyesületről is, és bögrékkel, szatyrokkal, pólókkal boltolhatsz. Nem kell mindent tudni, de tudni kell, kihez kell irányítani a kérdezőt.:) Előtte mindenképpen szükséges a személyes találkozó és a betanulás, így kérünk, csak akkor jelentkezz, ha ezt tudod vállalni!
Kommunikációs kisangyal
Médiamunkások, kreatív szövegírók, grafikusok, közösségi oldal-zsonglőrök! Már ma munkába állhattok, hogy minél többekhez eljusson az Egy Nap híre!
Megörökítők - fotósok, filmesek
Szeretsz fotózni/filmezni? Esetleg tudsz is?:) Gyere és dokumentálj! Izgalmas témában nem lesz hiány! Álmaink netovábbja, ha "utómunkázva" kapunk tőled szuper anyagot!
Kukták
Mos, pucol, szeletel, pirít, főz, tálal, kioszt és mosolyog! Adományért fogunk egy hihetetlen finomat főzni! :) Ehhez keresünk gyorskezű Kuktatündéreket, akik szuper Gyüttment Konyhánk séfjeinek keze alá dolgoznak. Alap a csapatszellem, mert mindenegyüttmegy! ;) Önkéntessimogató-rekreációs központ üzemeltetésére, fenntartására is keresünk vállalkozókat!
A Káosz Urai
A Káosz Urait keressük, akik mindenhol ott vannak, pakolnak, tesznek-vesznek, csillapítják a kedélyeket. Nem hátrány, ha mellette technikai zseni és nem esik kétségbe semmitől sem. Nagyon számítunk a SOK segítő kézre a pakolásban! (Nem egész napos pakolás, főleg reggel és este kell az erő.) Hol kelletek majd? Piactér berendezése, piacosok segítése, előadóterek, logisztika bárhonnan bárhova.
Komposztbudi bűvészek
Központi eleme az Egy Napnak és életünknek is: a komposztbudi. Ha szeretnél a kiválasztottak közt lenni, akik budit építhetnek, üzemeltethetnek, tájékoztathatják a vendégeket a működéséről, akkor jelentkezz!
Színpados kisegítő
Egy technikai megoldó emberre és egy emberi megoldó emberre van szükség a szakmai programok lebonyolításához. A szakmai beszélgetésben ügyelni, hogy az előadók a helyükön legyenek időben, el legyenek látva infóval, legyen hangosításuk, figyelni helyettük is az időt és miegyéb dolgok. Előtte mindenképpen szükséges a személyes találkozó és a betanulás, így kérünk, csak akkor jelentkezz, ha ezt tudod vállalni!
Adománygyűjtők
Ott is van, meg nem is, kér is, meg nem is, megszólít, meg nem is. Nehéz annak, aki nem erre született. Ha tudod, hogy kell jól csinálni, jelentkezz. Szuperhálásak leszünk, ha nem lesz mínuszos a buli.:)
Kreatív elmék és kezek
A művészeti és helyi dekor csoportba várjuk azokat, akik szeretnék gyönyörű "gyüttmentessé" varázsolni Egy Napra a Dürert! Helyi dekor kitalálása, beszerzése, felrakása és levétele. Infótáblák elkészítése, megfestése stb. Előzetes elfoglaltságot jelent, így kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha tudod vállalni, hogy az esemény előtt részt veszel a dekor elkészítésében!
Kérünk, írd le az összes releváns tapasztalatodat, amiről úgy gondolod, fontos, hogy tudjuk rólad! *
Ez segít majd minket abban, hogy ha több helyre is jelentkezel, akkor a leginkább testhezállót találjuk meg számodra. Köszi!
Your answer
Ha van egyéb kérdésed, javaslatod, írj most!
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service