Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για να ενημερωθείτε για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ
Σας προσκαλούμε να συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ και θα έρθουμε σε επικοινωνία άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και για να εντάξουμε τον τόπο σας στο Πρόγραμμά μας!
Email address *
Είδος τουριστικής επιχειρησης που δραστηριοποιείστε
Έμαθα για το Πρόγραμμα από: (δυνατότητα πολλαπλών απαντήσεων)
Εργασιακή κατάστασή;
Ποια κατηγορία εκπαίδευσης έχετε ολοκληρώσει;
Παρακαλούμε σημειώστε εδώ τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που θα θέλατε να γνωρίζαμε για ενδεχόμενη παρακολούθηση του Προγράμματος αυτού στην περιοχή σας:
Your answer
ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΔΗΓΙΑ: Στην Ενότητα αυτή σημειώνετε τα ατομικά σας στοιχεία, αν το επιθυμείτε. Να γνωρίζετε ότι η ΕΕΔΕ θα αξιοποιήσει τις απαντήσεις σας στη Φόρμα αυτή αποκλειστικά για τους σκοπούς του Προγράμματος και με βάση την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που παρατίθεται στη συνέχεια.
Όνομα (προαιρετικά)
Your answer
Επώνυμο (προαιρετικά)
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνιας
Your answer
Ταχυδρομικός Κωδικός της περιοχής σας (ΤΚ)
Your answer
Πόλη
Your answer
Νομός *
Your answer
Περιφέρεια: *
Required
Δηλώσατε εκπτωσης, εαν υπάρχει:
Your answer
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του ερωτώμενου, υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα ταυτοποίησης που τυχόν καταχωρήθηκαν, θα χρησιμοποιηθούν από την ΕΕΔΕ αποκλειστικά για τις ανάγκες του Προγράμματος.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms