Ansökningsformulär för sommarjobbare till Engagemangsjakten 2019
Ansökningsperioden är 15 april-5 maj. Ansökan är nu stängd och vi kommer att kontakta alla som har sökt för att informera om den kommande processen och uttagning av vilka som får jobbet.

____________________________________________________________________________________________

I Engagemangsjakten får du under tre veckor arbeta tillsammans med andra ungdomar från Växjöområdet och ta fram förslag på hur Hyresgästföreningen ska engagera fler unga boende i föreningsarbetet.

Vi söker dig som:
- Vill vara med och påverka ditt boende
- Är 16-17 år
- Bor i hyresrätt i Växjöområdet
- Delar Hyresgästföreningens värdegrund

I Engagemangsjakten möter du ungdomar från andra delar av staden, får utbyta idéer och arbeta tillsammans för att utveckla förslag på lösningar för hur unga ska kunna påverka i Hyresgästföreningen. Arbetet sker i grupp under kreativa former med studiebesök, föreläsningar, workshops och i möten med andra människor. Du kommer att få vara med och ta fram en rapport med era idéer för Hyresgästföreningen. I slutet av perioden presenterar ni arbetet för inbjudna på Hyresgästföreningen.

Arbetet sker på Hyresgästföreningens kontor i Växjö och ute på ”fältet” i grupp med andra sommarjobbare under ledning av processledare som guidar dig genom arbetet.

Arbetsplats:
Hyresgästföreningen, Växjö

Arbetstider:
Vecka 25-27. 17/6-5/7 (Midsommarafton 21/6 är vi lediga)
Måndag-fredag kl 8.30-15.15 (45 min lunch)

Lön:
84 kronor/timme

Ansökningen sker i två steg: Först fyller du i ansökningsformuläret på engagemangsjakten.se. I nästa steg kallas en grupp utvalda på en antagningsworkshop med personlig intervju och grupparbete. Ansökningsperioden är 15 april-5 maj.

Om du har frågor om sommarjobbet eller Engagemangsjakten kan du maila info@adtillsammans.se

This form was created inside of AD tillsammans. Report Abuse - Terms of Service