Hakulomake I/O-Speksin tekijäporukkaan 2021
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi lähteä mukaan tekemään huikeaa I/O-Speksiä 2021! Valitse alla olevista tiimeistä kaikki, joista olisit kiinnostunut ja kirjoita avoimeen kommenttikenttään ensisijainen valintasi sekä mahdolliset erityistaidot, joista uskot olevan hyötyä speksissä.

Voit siis hakea useampaan tiimiin, mutta huomioithan, että valituksi tullaksesi sinun on päästävä osallistumaan tiimikohtaisiin karsintoihin. Tanssijoiden kohdalla tämä tarkoittaa, että tämä lomake on täytetty 18.9. klo 23:59 mennessä. Voit kuitenkin täyttää sen vielä myöhemmin uudelleen muiden tiimien osalta.

Lopullinen sitoutuminen produktioon tehdään tiimien valinnan yhteydessä, josta vastuussa on kunkin tiimin vastaava tuottislainen. Tiimien valintaan vaikuttavat ensisijaisesti innokkuus, halu sitoutua ja heittäytyä täysillä mukaan!

Hakulomake sulkeutuu muiden tiimien osalta su 27.9.2020 klo 20:00, tanssijoiden osalta kuitenkin jo pe 18.9.2020 klo 23:59.

Treenit alkavat heti info- ja valintatilaisuuksien jälkeen improilla, sekä bändin, tanssijoiden ja näyttelijöiden omilla treeneillä. Varainhankinta, markkinointi ja virkistys aloittavat myös hommat saman tien, visuaalinen ja tekninen tiimi puolestaan heti kun roolitukset on tehty ja hahmot alkavat muotoutua! Esityskausi sijoittuu maalis-huhtikuulle ja treenit luonnollisesti lisääntyvät esityksien lähetessä. Speksi sitoo siis lähes koko lukuvuodeksi, mihin kannattaa asennoitua jo heti alkuun :)


Nämä tiedot tallennetaan I/O-Speksin tuotantotiimin käyttöä varten tekijäporukan valintaprosessin ajaksi, jonka jälkeen tiedot hävitetään. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä luovuteta ulkopuolisille.
Nimi *
Sähköposti *
Minua kiinnostavat tiimit *
Required
Ensisijainen kiinnostus, erityistaitoni ja vapaa sana *
Tietojani saa käyttää tekijäporukan valinnassa *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy