't Schaep met de 5 pooten
woensdag 18 december

20:15

Grote Zaal
Kunstmin

’t Schaep met de 5 pooten

Een vrolijke musicalreünie


Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser blijft ’t Schaep met de 5 Pooten’ nieuwe generaties boeien en fascineren. De klassiekers ‘We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar’, ‘Het zal je kind maar wezen’ en ‘Vissen’ spelen een belangrijke rol in de musical.

In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen weer tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol live muziek en fraaie choreografieën. Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar.

Met Remko Vrijdag of Paul Groot als Kootje en Eva Van der Gucht als zijn buurvrouw Doortje, is het genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever. Naar de oorspronkelijke televisieserie ’t Schaep met de 5 Pooten’ van Eli Asser en Harrie Bannink.

Remko Vrijdag of Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters, Jetty Mathurin, Wart Kamps of Tim Kamps, Jeske van de Staak, John Buijsman, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe, Paul Disbergen, spel; Harry Bannink, muziek; Raoul Heertje, script; Gijs de Lange, regie; Daan Wijnands, choreografie; Esther Habbema, co-regie; Harry Bannink, Menno Theunissen, arrangementen; Melcher Meirmans, zangarrangementen; Marjolein Ettema, decorontwerp, Marc Heinz, lichtontwerp, Ray Elderman, geluidsontwerp; Arno Bremers, kostuumontwerp; Leendert van Nimwegen, pruikontwerp

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wilt reserveren *
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden, zoals beschreven op de website. Daarnaast ga je akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het bedrag niet op je salaris worden ingehouden, dan ben je op de hoogte dat je het verschuldigde bedrag na bevestiging over dient te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service