Înscriere Conferința "Teatrul în Educație", 28 februarie 2020, la Cluj-Napoca
Teatrul Vienez de Copii are deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la Conferința „Teatrul în Educație”, organizată în cadrul proiectului ”Teatrul în Educație”, finanțat prin POCA, cu sprijinul Ministerul Educaţiei șo Cercetării, al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj și sub Patronajul E.S. Ambasador al Republicii Austria la Bucureşti.

LOCAȚIE: Aula „Victor Jinga” a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai - Strada Teodor Mihali 58-60, Cluj-Napoca 400591
INTERVAL ORAR: 14:00-18:00
COST: gratuit
Info: https://www.facebook.com/events/3135233389828454/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume *
Prenume *
Telefon personal *
Afiliere instituțională (Angajator) *
Nivelul de învățământ predat *
Materia predată *
Required
Participarea la conferința "Teatrul în Educație" oferă posibilitatea înscrierii gratuite la atelierele de dicție, improvizație, regie și mișcare de a doua zi, 29 februarie 2020. Prin temele acestor ateliere ne propunem familiarizarea cadrelor didactice cu privire la modul cum pot fi utilizate elementele de teatrul la clasă, indiferent de disciplina predată.
Deoarece numărul de locuri pentru aceste ateliere este de 120 de participanți, selectarea celor care vor participa se va face în ordinea înscrierii, prin completarea acestui formular.
Confirm participarea la conferința din data de 28 februarie, din orasul Cluj-Napoca. *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NSPSPA - Communication and PR Faculty. Report Abuse