Upgrade în COMUNICARE
Eficiența muncii în echipă, începe și se încheie cu comunicarea // Mike Krzyzewski
Fără îndoială, comunicarea joacă un rol primordial în viața socială și profesională, iar importanța ei nu poate fi subestimată. Tocmai de aceea, este necesar să înveți cum să comunici eficient pentru a-ți îmbunătăți viața.

În acest context Vă invităm la evenimentul
Anticonferința Online: Upgrade în Comunicare
✅ pe 1 Octombrie 2020,
✅ de la ora 18:00 până la 20:30,
✅ online prin intermediul platformei ZOOM.
Contribuția organizatorică constituie 199 Lei, pe care o puteți achita prin intermediul iticket.md (atît online cît și cash la punctele de vînzare a biletelor menționate pe iticket.md - https://iticket.md/event/anticonferin-online-upgrade-n-comunicare)

Anticonferința este un eveniment interactiv ce va aduce aport asupra dezvoltării Managerilor Resurse Umane, Conducătorilor de diferite nivele cât și a tuturor Persoanelor ce doresc dezvoltare personală și profesională.

Anticonferința este organizată pentru a ajuta companiile să aibă o comunicare mai eficientă pe timp de pandemie precum și pentru a oferi o viziune altfel despre mediul organizațional și implicarea activă a personalului pentru a atinge performanța.
Vrem să facem munca în echipă cât mai eficientă chiar și la distanță.
În cadrul anticonferinței managerii și angajații din diverse companii vor fi antrenați în arta comunicării. Ca urmare, ei vor reuși să aibă discuții eficiente cu clienții sau persoanele din companie chiar dacă pandemia ne face să devenim mai distanțați unii față de alții.

Aici vom aborda trei cele mai importante tipuri de comunicare (scrisă, verbală și nonverbală).
✅Comunicarea verbală/ orală: este utilizat limbajul pentru a transfera informații prin vorbire/semne și este una dintre cele mai răspîndite mijloace de comunicare.
✅Comunicarea nonverbală: presupune utilizarea limbajului corpului, gesturilor și expresiilor faciale pentru a transmite informații.
✅Comunicarea scrisă: este actul de a scrie, tasta sau tipări simboluri precum litere și numere, cu scopul de a trimite informații. E-mail-urile, mesajele și discuțiile avute pe chat sunt o formă comună de comunicare scrisă.

În contextul creării schimbului de experiență și facilitării transferului de cunoștințe, vom avea, în calitate de Speakeri, profesioniști din domeniul Comunicării care vor împărtăși tehnici de comunicare pentru a face munca la distanță mai productivă.
Pentru a afla cine sunt SPEAKERII înregistrați-vă și rămâneți conectați alături de noi.

Pentru a primi link-ul de acces către Platforma de desfășurare a Anticonferinței: Upgrade în Comunicare, este necesar să te Înregistreazezi aici:
Nume, Prenume *
Email *
Număr de telefon *
Ocupația la moment *
De unde ati aflat de noi? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy