Inschrijvingsformulier 2021-2022 - Flipper Mortsel VZW
Tarieven 2021-2022:

In dit bedrag zitten het lidgeld, de verzekering en alle zwemlessen inbegrepen (tot 30-06-2022).
Het tarief wordt berekend volgens het aantal gezinsleden (= wonend op hetzelfde adres) die samen (= op dezelfde dag) lid worden. Als je dus het hele gezin in één keer samen inschrijft dan komt dit goedkoper uit.

1e en 2e kind: 105 euro per kind
3e en 4e kind: 100 euro per kind
5e en volgende kind: 95 euro per kind

Ouders die enkel begeleiden: 25 euro (verplicht voor kinderen jonger dan 6 jaar)
Ouders/volwassenen die zwemmen: 50 euroGelieve op een bevestigingsmail van ons met de bankgegevens te wachten alvorens te betalen.


Onderstaande personen onderschrijven hun lidmaatschap bij "Flipper Mortsel vereniging zonder winstgevend doel". De jaarlijkse hernieuwing van het lidmaatschap gebeurt door het inleveren van de oude lidkaart en de betaling van het lidgeld. Noch het bestuur, noch de medewerkers (redders, lesgevers, enz.) zijn verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstallen. De lidkaart is strikt persoonlijk en het is verplicht deze telkens aan
de kassa te tonen. De leden verklaren akkoord te gaan met het huishoudelijk reglement (huidige versie) en leven het na. Niet naleving van dit reglement, kan uitsluiting uit de club tot gevolg hebben.

Overeenkomstig de privacy wet van 25 mei 2018 General Data Protection Regulation gebruikt de club uw gegevens voor haar interne ledenadministratie. Uw gegevens kunnen ter beschikking worden gesteld van onze sportfederatie, onze verzekeringsmaatschappij en overheidsinstellingen die hiernaar vragen.
Email *
Achternaam *
Voornaam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Gemeente *
Gsm-nummer / telefoon *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Rijksregisternummer (bv. 58.08.17-080.21) *
Geslacht *
Required
Nationaliteit *
Indien volwassene
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy