Inscripció a les activitats del Novembre literari 2020
Per tal de garantir la seguretat del públic assistent i complir amb les normes derivades de la situació sanitària, l’aforament als espectacles és limitat i caldrà fer un control d’accés. La celebració de les activitats està condicionada a l’evolució de la situació sanitària. En el cas que es prorroguin les mesures adoptades en la Resolució SLT/2875/2020 de 12 de novembre, no podran celebrar-se.

Abans d’omplir aquesta inscripció, heu de tenir en compte que:

• Les inscripcions són individuals i recullen les dades personals que marca la normativa vigent per tal de poder fer el seguiment i informar si es detecta un cas positiu per COVID-19.

• Les dades facilitades a través d'aquest formulari no es faran servir per a altres finalitats que no siguin les estrictament necessàries per a l’organització de l’esdeveniment i per fer el seguiment i informar en cas que es detecti un cas positiu per COVID-19.

• La data límit per inscriure's a les actuacions del Novembre literari és el 26 de novembre.

• Si passats 10 minuts de l'inici de l'espectacle la persona inscrita no s'ha presentat, el seu seient podrà ser alliberat.

• Serà possible inscriure's presencialment el mateix dia de l'espectacle, sempre que hi hagi localitats disponibles. S’habilitarà una carpa a tal efecte.

• En el control d’accés a l’espectacle es prendrà la temperatura a les persones assistents i es requerirà, en tot moment, l’ús de mascareta.

• Es prega puntualitat al públic assistent.
Email address *
Activitat a la que s'inscriu *
Esteu inscrivint un/a menor d'edat? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy