Tudatos közegválasztás.
Környezettudatosság a hűtő- és közvetítőközegek kiválasztásánál. Alkalmazástechnológia.
Időpont: KÉSŐBB KERÜL MEGHATÁROZÁSRA!
Helyszín: Jászberény, Szikra Galéria (5100 Jászberény, Rákóczi út 40.)
Részvételi díj: HKVSZ tagoknak 16.000,-ft+áfa, nem tagoknak 21.000,-ft+áfa
A regisztráció elküldése fizetési kötelezettséggel jár. Esetleges lemondás kizárólag írásban lehetséges. A részvételi díj kötelező vendéglátói szolgáltatást tartalmaz. Létszámkorlátos program! Amennyiben a jelentkezők létszáma eléri a maximumot, a jelentkezési lehetőség lezárásra kerül. A jelentkező ezen regisztrációs lap elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a HKVSZ adatkezelési szabályzatának megfelelően kezelje alábbi önkéntesen megadott adatait. Az űrlap végén tud kérni kitöltött válaszairól másolatot, melyet a Google-szolgáltatás az Ön által megadott e-mail címre fog megküldeni.
Program:
10:00 Hogyan válasszuk ki a jó közvetítőközeget, hogy javíthassuk az energiahatékonyságot és csökkenthessük a CO2-kibocsátást? Alternatív közvetítőközegek alkalmazása.
Előadó: Simon Sándor, Climalife Kft
11:00 Új, környezetkímélő, alacsony GWP értékű hűtőközegek műszaki alkalmazásai és korlátai az EN 378 szabvány figyelembevételével. Alternatív közegek alkalmazástechnológiája.
Fókuszban a helyes megfelelés. Energia hatékony, alternatív hűtőközeges, elektronikus szabályozású inverteres rendszerek alkalmazása a hűtőtárolásban. Esettanulmány.
Előadó: Betovics András Pál, szakoktató
13:00-tól: ebéd
További részleteke: www.hkvsz.hu, info@hkvsz.hu
Email address *
A szakma egy rendszer. Sikeréhez elengedhetetlen a jól működő és egységes érdekképviselet.
Név
Your answer
Személyes F-gáz azonosító
F-gáz kreditpont igény esetén kérjük megadni. A kitöltés hiánya azt jelenti, hogy nem igényel kreditpontot. Hibásan megadott azonosító esetén a szervező egy alkalommal kér korrekciót a jelentkező által megadott elérhetőségek egyikén.
Your answer
Számlázási név *
Your answer
Számlázási cím *
Your answer
Adószám
Your answer
Telefonos elérhetőség
Your answer
Részvételi feltételek elfogadása
Hozzájárulok, hogy a jelentkezés feldolgozásához és kezeléséhez szükséges személyes adataimat a szervező HKVSZ a mindenkor hatályos közösségi és magyar jogi szabályozásnak és adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezelje, és egyetértek, hogy további szakmai programokról a megadott e-mail-címen tájékoztatást küldhet. Tudomásul veszem, hogy ezen szakmai továbbképzésre leadott jelentkezésem fizetési kötelezettséggel jár, és esetleges lemondást kizárólag írásban legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt lehet jelezni, ettől későbbi lemondás vagy lemondás nélküli meg-nem-jelenés a teljes részvételi díj megfizetését vonja maga után, melytől szervezők eltekinteni nem tudnak! Részletes info: űrlap tetején vagy www.hkvsz.hu, info@hkvsz.hu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy