polder triënnale 2022

agrariërs & kosmopolieten
reis mee met een programma van vier excursies in september, augustus en juli van de stad naar het platteland en terug. door de lens van hedendaagse makers en denkers worden interventies, toevoegingen of randprogramma’s gemaakt voor bestaande festivals en evenementen in de provincie flevoland. de polder triënnale heeft als doel het tonen, bespreken, uitproberen en initiëren van ideeën en bijeenkomsten over de schuivende verhoudingen tussen stad en platteland. de gratis toegankelijke excursies vonden plaats op 11 september (gesloten),  19 augustus (gesloten) en 31 juli (gesloten) en een wandelprogramma op het floriade terrein in Almere op 17 september (gesloten).


het polder triennale 2022 programma is gratis toegankelijk. deelname is enkel op uitnodiging of op aanvraag via dit formulier. gasten ontvangen een ontvangstbevestiging dat nodig is om aan boord te gaan. er zijn beperkte plaatsen in het programma.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
met welke excursie wil je mee? je kunt meerdere excursies aanvinken, zie onder het formulier het volledige programma *
Required
naam  *
telefoonnummer *
speciale verzoeken of vragen? laat het ons hier weten:

zaterdag 17 september: floriade (gesloten) floriade terrein in almere

wandel mee met de polder triennale over het floriade terrein. tijdens verschillende presentaties horen, zien, proeven en voelen we waar verschillende internationale makers en regionale organisatie aan samen werken. onder andere met performance kunstenaars elise ehry & kitty maria van ekeren, bloemencorsovereniging Sint jansklooster, bewegingskunstenaar natasha papadopoulou, museum schokland, kunstenaar bin koh, chefkok peter lute en land art flevoland.  

programma van 13.00-18.00 - startlocatie: floriade entree in almere.

zondag 11 september: tindertouristen (gesloten) vanaf de floriade in almere naar provincie flevoland

Ga mee naar de schokbetonboerderij van chefkok Peter Lute voor een experimentele aardappel proeverij met kunstenaar Bin Koh. We reizen via het kunstwerk polderland garden of Love and fire (1997) van kunstenaar daniel libeskind en onderweg is een busprogramma met sprekers en presentaties van land art flevoland en theatergezelschap gouden haas.

programma van 13.00-18.00 - startlocatie: floriade entree in almere


vrijdag 19 augustus: bermpicknickers (gesloten) vanaf de floriade in almere naar provincie flevoland

tijdens deze middag excursie reizen we naar sint jansklooster waar performance kunstenaars elise ehry & kitty maria van ekeren voor de eerste keer mee doen met het bloemencorso. na afloop van de parade hebben we een ontmoeting met de kunstenaars, organisatie en bekijken we de corsowagens van dichtbij. onderweg is een busprogramma met sprekers en presentaties van land art flevoland en corsovereniging sint jansklooster.

programma van 13.00-18.00 - startlocatie: floriade entree in almere


zondag 31 juli: eilandhoppers (gesloten)
vanaf de floriade in almere naar provincie flevoland

via landschapskunstwerk riff, onderdeel van land art flevoland, reizen we in deze excursie naar het unesco werelderfgoed schokland waar we mee doen met een nieuwe workshop door bewegingskunstenaar natasha papadopoulou. aansluitend zien we cabaret voorstelling de blauwe vinkjes. onderweg is een busprogramma met sprekers en presentaties van theatergezelschap gouden haas, onderzoeker adriaan duiveman en land art flevoland.

programma van 13:00 tot 18.00 - startlocatie: floriade entree in almere.


later nog vragen of verzoeken? je kunt ons ook een mail sturen via: excursies@poldertriennale.nl


de polder triënnale is een initiatief van architect rianne makkink, cultureel strateeg willem schenk en curator jules van den langenberg en heeft als doel het tonen, bespreken, uitproberen en initiëren van ideeën en bijeenkomsten over de schuivende verhoudingen tussen stad en platteland.

polder triënnale 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door de genereuze ondersteuning van (nelly&)theo van doesburg stichting, prins bernhard, cultuurfonds provincie flevoland, floriade expo 2022, stimuleringsfonds creatieve industrie, cultuurfonds almere, museum schokland, cov sint jansklooster bloemencorso, land art flevoland, design academie saaleck.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy