Ansökan om medlemskap i Svenska Juggerförbundet 2023
Välkommen till Svenska juggerförbundet (Sjufo). För att bli medlem behöver du godkänna föreningens stadgar och lämna kontaktuppgifter. Dina kontaktuppgifter är viktiga för oss så vi har möjlighet att nå dig med information och kallelse till årsmöte. De behandlas i enlighet med GDPR och kan komma att användas i samband med bidragsansökningar.

Medlemsavgiften är minst 50 kr och skickas in till föreningens bankkonto på Jak banken.
9670-216.629-1. Märk överföringen med ditt namn. 

Sjufo, jobbar med allt som rör jugger i Sverige samt har kontakt med andra länder som utövar spelet genom det internationella juggerrådet, IJC (Internation Jugger Council).

Vi i styrelsen jobbar bland annat med att utveckla reglerna, se till att våra medlemmar har möjlighet att hålla kontakten med varandra via våra sociala medier, uppdaterar hemsidan och medarrangerar SM. Vi har även hand om den låneutrustning som föreningar och klubbar kan låna tills de byggt sina egna pompor och mål.

Vill du veta mer om jugger så är det oss du kan kontakta, vi har även koll på var jugger utövas i Sverige och kan hjälpa dig komma igång.

Vi har god kontakt med både Studiefrämjandet och Sverok, ifall du är intresserad av att starta en förening eller anordna en studiecirkel kring jugger.

Mer info om förbundet hittar du på:
Hemsidan - Jugger.se
Facebook - Svenska Juggerförbundet
https://www.facebook.com/juggersverige
Discord - Jugger Sverige
discord.gg/bvK8MkD

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Jag godkänner att Svenska Juggerförbundet hanterar mina kontaktuppgifter i enighet med integritetspolicyn. *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy