Aanmeldingsformulier ONE-Workshop Mens 4.0

Dank voor je belangstelling voor de ONE-Workshop “Mens 4.0: Eenheid vanuit Eén-zijn”. De eerstvolgende workshop vindt plaats op donderdag en vrijdag 16-17 maart te Krommenie (zonder avondprogramma en overnachting). 

De nadruk ligt op regio’s in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht; ‘losse’ deelnemers van elders zijn uiteraard ook welkom. 

Tijdens deze workshop maken we kennis met de Mens, duiden we Mens 3.0 en ontwikkelen een gezamenlijke visie op Mens 4.0, in de context natuurlijk van Society 4.0. 

Vervolgens verdiepen we naar het niveau waar onze uiterlijke verschillen verdwijnen en waar de diversiteit van ieders innerlijke uniciteit ons verrijkt. We gaan naar de essentie of het wezen van de mens, dat we ‘de ziel’ zullen noemen. De gewaarwording van ons menselijke één-zijn op dat diepe niveau vertalen we vervolgens terug naar het fysieke domein. In krachtige verbinding vormt onze eenheid-in-verscheidenheid de basis voor nieuwe samenwerking.

Fijn als je onderstaand je contactgegevens en wat overige informatie met ons deelt; dan kunnen we e.e.a. gemakkelijk organiseren en met elkaar afstemmen. Na verzending van dit formulier ontvang je jouw antwoorden automatisch via de mail. Ter bevestiging van je aanmelding ontvang je per mail bericht van ons.

  • Locatie: Kapel in Krommenie, ​Visserspad 10, (www.kik-community.nl)
  • Kosten: Naast een aanbetaling vooraf voor het dekken van onze kosten (locatie, eten/drinken, materialen, reiskosten enz.), betaal je voor de workshopbegeleiding op basis van capaciteit en waardering achteraf. Voor ons om dit aanbod aan Society 4.0 te kunnen volhouden, geldt een richtprijs (bovenop de aanbetaling van kosten) van € 200 (incl. 21% BTW), uitgaande van 20 deelnemers. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je aanbetaling. Voor deelnemers die door hun werkgever betaald worden, geldt een vast bedrag van € 750 (incl. 21% BTW).
  • Aanbetaling: Je inschrijving is definitief na ontvangst van een aanbetaling van 100 euro (incl. 21% BTW) aan NL07TRIO 0320 5373 82 t.n.v. ONE Coöperatie o.v.v. "ONE-Workshop 16-17 maart".
  • Vragen? Meer informatie over de workshop vind je op de website www.onecoop.nl. Heb je vragen/opmerkingen, gebruik de ruimte voor "Overige opmerkingen" in dit formulier of neem contact op via one@onecoop.nl. .

Graag tot dan!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Voornaam en achternaam *
2. Telefoonnummer (voor last minute communicatie): *
3. Woonplaats, regio en naam initiatief/organisatie: *
4. Ik meld me graag aan voor de workshop: *
Required
4b. Hoe hoorde je over deze workshop? (meer opties mogelijk)
5. Mijn betrokkenheid bij Society 4.0: *
6. Praktische aspecten voor deelname (NB: meer opties aan te vinken!) *
Required
7. Heb je een al een specifieke leervraag/leerdoel voor de workshop? (Aspecten waar je in wilt groeien; dingen waar je in tegenaan loopt in je regio enz. en waarmee we dan mogelijk rekening kunnen houden in het programma of in de communicatie.)
8. Ruimte voor overige vragen & opmerkingen (dieetwensen, talenten, mee-reisverzoek, ...)
Dankjewel voor je aanbetaling van € XXX, waarmee je aanmelding definitief is.  Rekeningnummer: NL07TRIO 0320 5373 82 t.n.v. ONE Coöperatie o.v.v. "(Aan)Betaling ONE-Workshop [datum]"
Mocht om wat voor reden ook je je deelname moeten annuleren, dan krijg je tot twee weken van tevoren 100% vergoed en 50% uiterlijk t/m dinsdag voor de workshop (waarna inkopen worden gedaan/ materialen geprint enz.). Mocht er een wachtlijst zijn na dat moment en iemand anders neemt je plek over, zijn we graag coulanter.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy