Equalizer Project bjuder in till nätverksträff för låtskrivare och producenter
Spotify grundade Equalizer Project i Sverige 2017 med målet att skapa rum där kvinnliga låtskrivare och producenter kan mötas, inspireras och lära av varandra.

Programmet vill lyfta fram förebilder, öppna dörrar för talanger och inspirera ännu fler kvinnor att bli en del av musikbranschen. Equalizer Project har arrangerat flera nätverksevent i Stockholm och Oslo som syftar till att sammanföra kvinnliga talanger med erfarna musikskapare. Max Martin, Katy Perry, Shellback, Noonie Bao och Daniel Ek hör till skaran av erfarna musikskapare och branschprofiler som har gästat nätverkseventen sedan starten.

Equalizer Project har även anordnat seminarium, släppt en podcast med Linnea Henriksson och Evyn Redar som programledare och bjudit in kvinnliga artister och låtskrivare till en introduktionskurs i musikproduktion.

Vi vill skapa rum där kreativitet, inspiration och personlig utveckling står i centrum och där utbyten av kunskap och erfarenheter är i fokus snarare än prestation. Den 12 juni bjuder vi tillsammans med Veronica Maggio, Salem Al Fakir, Vincent Pontare och Carl Falk in till vår femte nätverksträff!

Nu söker vi efter talangfulla låtskrivare och producenter som vill ta chansen att möta några av Sveriges mest uppskattade musikskapare under en eftermiddag och kväll i centrala Stockholm. Nominera en låtskrivare och / eller producent som identifierar som en kvinna, trans eller icke-binär genom att fylla i det här formuläret. Du kan nominera dig själv, eller nomineras via ditt skivbolag, musikförlag eller management.


OBS! Nomineringen måste innehålla:

1. Kort beskrivning av personen (max 1000 tecken)
2. Kortfattad motivering till nominering (max 1000)
3. Länk till minst en låt som personen har skrivit och/eller producerat (t.ex. Spotify eller Soundcloud)

Endast fullständiga nomineringar kommer att tas vidare.

Viktiga datum:

31 maj: Sista datum att nominera talanger
3 juni: Fem utvalda talanger meddelas
12 juni: Nätverksträff i centrala Stockholm med besök hos Spotify följt av mingel och middag. Nätverksträffen startar ca kl 16. Spotify står för alla kostnader utom resa och boende.


Vid frågor, kontakta: equalizerproject@spotify.com

Untitled Title
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Spotify. Report Abuse - Terms of Service