Equalizer Project inviterer til netværksmøde mellem sangskrivere og producenter
I 2017 grundlagde Spotify Equalizer Project i Sverige 2017 med det formål at skabe et rum, hvor kvindelige sangskrivere og producenter kunne mødes, inspireres og lære af hinanden.

Programmet stiler efter at fremhæve forbilleder, åbne døre for talent og inspirere endnu flere kvinder til at blive en del af musikbranchen. Equalizer-projektet har arrangeret flere netværksarrangementer i Stockholm og Oslo med det formål at sammenbringe kvindeligt talent med erfarne musikskabere. Max Martin, Katy Perry, Shellback, Noonie Bao og Daniel Ek er blandt mængden af ​​erfarne musikskabere og industriprofiler, der har besøgt netværksbegivenheden siden starten.

Equalizer-projektet har også arrangeret et seminar, udgivet en podcast med Linnea Henriksson og Evyn Redar som programleder og inviteret kvindelige kunstnere og sangskrivere til et introduktionskursus i musikproduktion.

Vi ønsker at skabe rum, hvor kreativitet, inspiration og personlig udvikling er i centrum, og hvor udveksling af viden og oplevelser er fokus snarere end præstation. Den 12. juni inviterer vi sammen med Veronica Maggio, Linnea Henriksson, Salem Al Fakir, Vincent Pontare og Carl Falk til vores femte netværksmøde!

Nu leder vi efter talentfulde sangskrivere og producenter, der vil benytte chancen for at møde nogle af Sveriges mest værdsatte musikskabere i løbet af en eftermiddag og aften i det centrale Stockholm. Nominer en sangskriver og / eller producer, der identificerer sig som en kvinde, trans eller ikke-binær ved at udfylde denne formular. Du kan nominere dig selv eller blive nomineret gennem dit pladeselskab, musikudgiver eller managment.

OBS! Nomineringen skal omfatte:

1. Kort beskrivelse af personen (maks. 1000 tegn)
2. Kort begrundelse for nominering (maks. 1000)
3. Link til mindst en sang, som personen har skrevet og / eller produceret (f.eks. Spotify eller Soundcloud)

Kun fulde nomineringer fortsættes.

Vigtige datoer:

31. maj: Frist for at nominere talenter
3. juni: Fem udvalgte talenter annonceres
12. juni: Netværksmøde i det centrale Stockholm med et besøg i Spotify, efterfulgt af en xxx og middag. Netværksmødet starter kl. 16. Spotify er ansvarlig for alle omkostninger undtagen rejser og indkvartering.


Hvis du har spørgsmål, så kontakt: equalizerproject@spotify.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Spotify. Report Abuse