Prijave na radionicu pokvirivanja pronađenih snimaka (found footage)
Vizualni umjetnik, pisac i pedagog Rafal Morusiewicz održat će radionicu pokvirivanja pronađenih snimaka. Kroz radionicu autor će podijeliti svoju praksu - kvir historiografsko čitanjanja filma i rad s pronađenim snimkama, te zajedno sa sudionicima radionice istražili da li se i kako se ona može primijeniti na izgradnju kvir filmskih historiografija iz centralne i istočne Europe. Postoji mogućnost izlaganja/prezentacije materijala nastalih na radionici 30. travnja u sklopu izložbe autora.
Radionica se održava u periodu od 26. do 28. travnja u Splitu.
Ime i prezime *
Your answer
Kontakt email *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Iskustvo u video montaži. *
Samoprocijena rada u softveru za digitalnu obradu slike i zvuka, programi kojima se služiš, posjedovanje vlastitog računala na kojem možeš radit i sl.
Your answer
Iskustvo kvira. *
Što te motivira za ovu radionicu?
Your answer
Dostupnost *
Required
Suglasnost *
Na temelju Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 106/2012), ovom Suglasnošću definira se zaštita prikupljenih osobnih podataka fizičkih osoba, zainteresiranih za programe kolektiva queerANarchive te privola za obradom i korištenjem istih za potrebe rada kolektiva. Pod osobnim podacima smatraju se identifikacijski podaci, odnosno ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa, broj telefona, godina rođenja i sl. podatci prikupljeni kroz ovu prijavu na program kolektiva, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni. queerANarchvie se obvezuje da će osobne podatke fizičke osobe koristiti u identifikacijske svrhe, za vođenje statistike o strukturi posjetitelja programa s ciljem unapređenja programa te po potrebi za slanje obavijesti o sličnim aktivnostima i programima kolektiva te da će osobne podatke fizičke osobe čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećima na korištenje, niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi, osim pri izvještavanju donatora, bez prethodne suglasnosti fizičke osobe. Unosom osobnih podataka, odnosno prihvaćanjem gore navedenih uvjeta, fizička osoba daje svoju suglasnost za korištenjem osobnih podataka za gore navedene potrebe kolektiva te da prikupljene podatke o email adresi fizičke osobe može koristiti u svrhu slanja obavijesti i novosti o programima kolektiva.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of qSPORT. Report Abuse - Terms of Service