Ilmoittaudu Suomen Koodikoulun Helsingin kursseille
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan lukuvuoden 2017 - 2018 Helsingin kursseille. Ilmoittautumalla syyslukukaudelle varaamme sinulle automaattisesti paikan myös seuraavalle kevätkaudelle samaan ryhmään. Voit kuitenkin syksyn jälkeen vaihtaa ryhmää tai päättää osallistumisesi kokonaan. Laskutus tapahtuu kausi kerrallaan.

Kurssit maksavat 199 euroa / lukukausi (sis ALV). Hinta sisältää 13 x 1h opetuksen, tarvittavat laitteet, ohjelmistot ja nettiyhteydet.

Kodarit 1, Kodarit 2, Pikkukodarit ja Kodarit aikuiset kursseista tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät Kodareiden kotisivuilta http://www.kodarit.fi

Tarjoamme maksuvaihtoehtoja: lukukausimaksun voit suorittaa joko kerralla kauden alussa tai jaettuna kolmeen maksuerään kauden kuluessa.

Annamme myös tyytyväisyystakuun: jos et ensimmäisen tunnin jälkeen ole tyytyväinen, vaan haluat keskeyttää kurssin, saat rahasi takaisin!

Kurssi toteutuu, jos sille ilmoittautuu vähintään kuusi osallistujaa. Kurssin mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse.

Valitse kurssi *
Osallistujan nimi: *
Your answer
Osallistujan ikä *
Your answer
Osallistujan puhelinnumero: *
Your answer
Maksajan nimi: *
Your answer
Maksajan osoite: *
Your answer
Maksajan sähköpostiosoite: *
Your answer
Maksajan puhelinnumero: *
Your answer
Maksuvaihtoehdot: *
Osallistujaa on lupa kuvata ja kuvia on lupa käyttää Suomen Koodikoulun sivuilla ja sosiaalisen median päivityksissä. Kuvia käytetään aina ilman nimiä. *
Minuun saa ottaa yhteyttä Suomen Koodikoulun tulevia tapahtumia ja kursseja koskien *
Mitä kautta sait tiedon Koodikoulun kursseista?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms