GEANNULEERD - kerstvakantie cursus

Helaas is de ijshal ivm de lockdown gesloten. De kerstvakantie cursus gaat dus niet door.
----------------------------------------

Kunstschaats Fun voor Kids van 6 t/m 12 jaar

Kunstschaatsvereniging Ekijsa Amsterdam verzorgt een cursus Kunstschaats Fun voor Kids van 6 t/m 12 jaar in de kerstvakantie in de Jaap Edenhal.

In de lessen leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de deelnemers zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

Er zijn 2 lesweken

week 1
- zaterdag 19 december 2020 08:30-09:20
- maandag 21 december 2020 16:00-16:50
- woensdag 23 december 2020 16:00-16:50

week 2
- maandag 28 december 2020 16:00-16:50
- woensdag 30 december 2020 16:00-16:50
- zaterdag 02 januari 2021 08:30-09:20

Het cursusgeld voor 1 week bedraagt € 15,00.

Onder voorbehoud van voorraad, zijn leenschaatsen inbegrepen. Je mag ook je eigen schaatsen meenemen. Dit hoeven niet direct dure schaatsen te zijn. Maar het moeten wel echte kunstschaatsen zijn. Noren, combi-noren, ijshockeyschaatsen of plastic, in maat verstelbare, schaatsen worden niet toegestaan. De schaatsen moeten 'puntjes' hebben, dat wil zoveel zeggen als dat er gekarteld rand aan de voorzijde van het ijzer moet zitten.

Na ontvangst van uw aanmelding, ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. Deze factuur moet voor aanvang van de cursus voldaan zijn.

Attentie:
In de Jaap Edenhal is een streng corona protocol van kracht. Deze is strenger dan die voor de schaatsbaan buiten.

Onderdeel van dit protocol is onder andere dat er tijdens de lessen geen ouders in de hal aanwezig mogen zijn.
Dit vinden wij als vereniging erg vervelend, maar deze voorwaarden worden ons opgelegd voor gebruik van de ijshal en daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. U mag naar binnen om te helpen bij het aan- en uittrekken van de schaatsen. U moet zich met uw mobiele telefoon aanmelden. Hoe dat werkt, kunt u lezen in onze bevestigingsmail.

Er is ervaren begeleiding aanwezig in de schaatshal. Alleen als wij het protocol strict volgen, kunnen wij onze mooie sport blijven beoefenen in deze lastige tijd.
Email address *
Achternaam *
Voornaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Straat, huisnummer, postcode en woonplaats
Telefoon *
Mobiel
Optioneel: een tweede telefoonnummer die wij in geval van nood kunnen bellen
Cursusweek *
Schaatsen lenen *
Schaatsmaat
Hoe heeft u ons gevonden?
Clear selection
Betalingsvoorwaarden *
Wij sturen u een bevestiging en een factuur. Wij verzoeken u deze factuur af te wachten alvorens te betalen. Na ontvangst van onze bevestiging en zodra het bedrag is bijgeschreven bent u deelnemer aan de cursus. U kunt kosteloos annuleren tot één week voor aanvang van de cursus. Daarna wordt € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Bij insturen van dit formulier gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden.
Opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy