Novi Digitalni Pazar HAKATON
Hakatoni su događaji na kojima se IT zajednica susreće sa društvenim problemima i gradi digitalna rešenja, razvijanjem originalnih web i mobilnih aplikacija, razmenom znanja i novim prijateljstvima. Novi Digitalni Pazar je predviđen kao maraton u trajanju od 24 sata razvoja kreativnih, društveno korisnih web i mobilnih aplikacija, u kome učestvuju aktivisti, developeri i dizajneri iz cele Srbije, a fokus prvobitno se odnosi na developere iz Novog Pazara I okoline. Tema planiranog hakatona prvenstveno bice izrada digitalnih rešenja od značaja za Novi Pazar i okolinu, bilo da su to web ili mobilne aplikacije, sajtovi ili integrisani sistemi odnosno softveri.

Cilj projetka Novi Digitalni Pazar baziraće se prvenstveno na okupljanje i jačanje IT zajednice kao i promociju informaciono-komunikacionih tehnologija u Novom Pazaru. Ovaj događaj treba da pokaže mogućnosti IT-a u rešavanju naših svakodnevnih problema u lokalnoj zajednici.

Učesnici će imati mogućnost da upoznaju ljude koji se bave istim poslom, razmene svoja iskustva i time se stekne jedna čvrsta zajednica koja će,verujemo, biti od enormnog značaja za njihovu budućnost u IT svetu. Na ovom hakatonu se mogu prijaviti svi zainteresovani starosti od 18 godina.

Da li se prijavljujete kao tim ili kao pojedinac? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service