Mitä mieltä olet Kemijärven palveluista ja niistä tiedottamisesta? Kysely Kemijärvelle muuttaneille, muuttoa suunnitteleville ja nykyisille asukkaille

Posio, Keminmaa ja Kemijärvi aloittivat elokuussa 2020 yhteisen puolitoistavuotisen Asettautumispalveluhankkeen, jonka tavoitteena on muokata kuntien palvelut ja niistä tiedottaminen nykyistä kutsuvammiksi ja sujuvammiksi etenkin työperäisten tulomuuttajien näkökulmasta.

Mitä hyötyä kyselyyn vastaamisesta on? Vastausten perusteella Kemijärven kaupunki pystyy kehittämään palvelujaan ja viestintäänsä. Kaupallistenkin palvelujen säilymistä tukee se, että Kemijärvellä on riittävästi työvoimaa ja palvelujen ostajia.

Asettautumispalveluhanke käyttää kyselyllä keräämiään tietoja hankkeen toimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen, hankkeen tulosten arvioimiseen sekä hankekuntien palvelujen ja viestinnän kehittämiseen.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15 minuuttia. Taustatietojen kysymykset asumishistoriastasi ja -suunnitelmistasi Kemijärvellä ovat tärkeitä palvelujen kehittämiseksi.

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäistä vastaajaa ole mahdollista tunnistaa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kyselyllä saadut tiedot säilytetään hankkeen arkistointivelvoitteiden mukaisesti 31.1.2032 saakka.
Taustasi *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy