Formular de aplicare. INFOTUR «Potențialul turistic de pe ambele maluri ale Nistrului», 21-22 octombrie, 2016
Începând din iulie 2016 până în noiembrie 2017, Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova(ANTRIM), în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Regională” din stânga Nistrului (ARDT), implementează proiectul "Consolidarea relațiilor de afaceri turistice de pe ambele maluri ale Nistrului prin dezvoltarea de parteneriate durabile" din cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UNDP Moldova.

Proiectul presupune un șir de activități printre care: ateliere de instruire pentru reprezentanții industriei turistice, elaborarea traseelor turistice care vor include atracții turistice de pe ambele maluri ale Nistrului, promovarea traseelor turistice create la cîteva expoziții internaționale, crearea unui Centru de Informare Turistică în Chișinău – platformă de promovare a afacerilor din domeniul turismului din Moldova.

La etapa actuală, au fost elaborate 8 itinerarii turistice, care includ peste 30 atracții de pe ambele maluri ale Nistrului, o parte din ele nefiind incluse în ofertele agențiilor de turism receptor. Cunoașterea, valorificarea și promovarea obiectivelor turistice de pe ambele maluri ale Nistrului este esențială pentru diversificarea ofertei turistice din Moldova.

În acest sens, ANTRIM invită reprezentanții agențiilor de turism, turoperatorii și reprezentanții mass-media să participe la turul de familiarizare (INFOTUR) de 2 zile, pentru a cunoaște noi destinații turistice de pe ambele maluri ale Nistrului, pe data de 21 și 22 Octombrie. Doritorii de a participa trebuie să se înregistreze completînd acest formular.

Data limită de înregistrare este 12 octombrie 2016. Participarea este gratuită. Cheltuielile de transport, alimentare, cazare vor fi acoperite de proiect în limita activităților proiectului.

Locurile de participare sunt limitate, din acest considerent, organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții finali. Cei selectați vor fi informați prin email pe data de 13 octombrie.

Pentru mai multe detalii - scrieti la info@antrim.md sau ne puteti contacta la +373 69 28 70 60 (Natalia) sau la nr. +373 60 738 502 (Tatiana)

Nume, Prenume *
Your answer
Funcție
Your answer
Denumire companie *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Numărul de telefon *
Your answer
Angajament *
Prin înscrierea la acest INFOTUR, asigur organizatorii că voi participa ambele zile si sunt de acord să includ atracțiile turistice vizitate de pe ambele maluri ale Nistrului în oferta turistică a companiei pe care o reprezint, pînă în mai 2017(pentru agentii de turism, tur-operatori) și să promovăm atracțiile turistice în presă (pentru reprezentanții mass-media).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms