NOVA GORICA IN GORICA – GRADIMO SOMESTJE: povabilo k oddaji predlogov o obnovi in revitalizaciji Laščakove vile, Vile Louise in Trga Evrope
V bližnji prihodnosti se obetajo možnosti in sredstva za obnovo dveh biserov arhitekture: Laščakove vile na Pristavi in Vile Louise v Gorici. Poleg tega nastajajo novi načrti o ureditvi skupnega trga med mestoma. V zbiranje pričakovanj in želja o tem, s kakšnimi vsebinami bi morali napolniti te kraje na meji med mestoma, želita Mestna občina Nova Gorica in Občina Gorica vključiti najširšo javnost. Zbrane predlogi bodo upravam pomagale v procesu sprejemanja odločitev o poteku obnove in prihodnjih vsebinah ter programih.

Vljudno vas vabimo, da do 15. aprila 2019 pošljete svoje razmisleke, pripombe, pobude in odzive na eno ali več zastavljenih vprašanj (max. 2.000 znakov).


*Odprto zbiranje zamisli je informativne narave in anonimno. Ni razpis ali natečaj in od pošiljateljev ne zahteva vnaprej predpisanih vsebinskih elementov ter jih ne zavezuje h kakršnikoli odgovornosti. Prav tako razpisovalca (Mestna občina Nova Gorica in Občina Gorica) ne prevzemata nobene finančne, organizacijske ali druge odgovornosti v odnosu do pošiljateljev.

Več informacij: https://www.nova-gorica.si/v-srediscu/2019040315301477/
LAŠČAKOVA VILA: S kakšnimi zgodbami bi zbudili spečo eksotično lepotico?
Captionless Image
VILA LOUSE: Kako naj ugledna gospa zaživi novo mladost?
Captionless Image
TRG EVROPE: Katere vsebine bi trg spremenile v dnevno sobo Novogoričanov in Goričanov?
Captionless Image
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy