Orkesterundersökning
Detta är en undersökning initierad av "Nätverket för professionell blåsmusik i Sverige”* som genomförs i samråd med Sveriges Orkesterförbund (SOF), RUM - Riksförbundet Unga Musikanter samt Kulturskolerådet. Syftet med undersökningen är att öka kunskapen om de fritidsmusicerande orkestrarna, deras organisering och eventuella behov, för att se hur intresseorganisationer och förbund kan stötta det fria musiklivet, främst amatörmusiklivet. Vi är glada om just din orkester kan ta sig tid att svara! Sprid gärna undersökning vidare till andra orkestrar, oavsett musikalisk inriktning eller nivå, så att vi får in ett så brett underlag som möjligt.

OBS! I denna enkät efterfrågar vi hur er verksamhet ser ut i vanliga fall, när det inte är pandemi. Det förekommer en specifik covid-19-fråga, men resten av frågorna önskar vi att ni besvarar utifrån hur er verksamhet vanligtvis ser ut.

Svaren kommer att användas till att se hur vi bättre kan stärka det fria orkesterlivet, men även till att ge oss en bra kunskapsbas när vi vill argumentera för orkestermusikens och det fria musiklivets relevans och aktiviteter runtom i landet.

Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta Lena Jakobsson, producent på Blåsarsymfonikerna/Musikaliska (lena.jakobsson@musikaliska.se).

* Nätverket bildades 2016 på initiativ av Kungl. Musikaliska akademien. I nätverket ingår även Blåsarsymfonikerna
, Bohuslän Big Band
, Gotlandsmusiken, 
Göteborg Wind Orchestra
, Norrbotten Big band, Östgötamusiken samt Försvarsmusiken (genom Arméns musikkår, Livgardets dragonmusikkår och Marinens musikkår)
Email address *
Namn på er kontaktperson *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of On a Boat Productions AB. Report Abuse