Jäsentiedot
Seuraavat tiedot Frisbeegolfliitto vaatii jäsenseurojen jäsenistä. Kannatusjäsenten ei tarvitse tietoja täyttää sillä heidän tietojaan ei Frisbeegolfliitolle toimiteta, olisimme kuitenkin kiitollisia heidänkin tiedoistaan.
Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Vuodelle 2017 jäsenmaksut ovat seuraavat:
Aikuiset 15€
Juniorit 10€ (vuonna 1999 ja myöhemmin syntyneet)
Kannatusjäsenyys 20€

- Kannatusjäsenyys mahdollistaa useamman seuran jäsenyyden samanaikaisesti sillä kannatusjäsentä ei merkitä SFL:n listoille seuran jäseneksi. Kannatusjäsen ei siis saa SFL:n jäsenyyttä samalla.

Vuoden 2017 kilpailulisenssit ja jäsenyys on mahdollista ostaa jo 1.12.2016 lähtien. Jäsenmaksulla jäsen saa myös Suomen frisbeegolfliiton (SFL) jäsenyyden. Kilpailulisenssin hankkiessasi tulet myös PDGA:n jäseneksi, tällöin saat mm. PDGA-numeron. Hankitut jäsenyydet ovat voimassa vuoden 2017 loppuun.

Maksettu jäsenmaksu tai kannatusjäsenmaksu oikeuttavat mm. erilaisiin alennuksiin yhteistyökumppaneilta. Yhteistyökumppanit ja edut ilmoitetaan sitä mukaa kuin sopimukset on saatu tehtyä. Maksuilla saa myös seuravaatteet seurahintaan sekä mahdollisuuden osallistua seuran järjestämiin matkoihin ja tapahtumiin joihin osallistuminen saatetaan rajata vain seuran jäsenille.

Maksutiedot:
- saaja Arctic Circle Disc Golf ry
- tilinumero fi58 1843 3000 0107 96
- viite 1009, kannatusjäsen 1012

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Puhelinnumero *
Your answer
Osoite *
Lähiosoite sekä paikkakunta ja postinumero
Your answer
Sähköposti *
Your answer
PDGA -numero (mikäli omaat sellaisen)
Your answer
Lisätietoja
Mikäli tahdot saattaa tietoomme jotain muuta niin voit kertoa asiasta tässä :)
Your answer
Jäsenyys *
Lisenssi *
Liiton alaisiin kilpailuihin osallistumiseen tarvitaan lisenssi. Entisistä A- ja B-lisensseistä on luovuttu ja käytössä on nykyään vain yksi lisenssi.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.