8a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades - Inscripció Parada
Formulari per a inscriure's com a paradista per a la 8a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, que tindrà lloc a Igualada el dissabte 7 d'octubre a Igualada.

Abans d'omplir el formulari consulteu aquí les bases de participació.

El dissabte 7 d'octubre de 2023 tindrà lloc a Igualada la 8a edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades (JGPO), organitzada pel Col·lectiu Eixarcolant. Es tracta d'un esdeveniment clau per donar a conèixer i demostrar com d'importants són les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals per transformar els sistemes alimentaris, recuperar sobirania alimentària, guanyar sostenibilitat, i ser més resilients al canvi climàtic.

La Jornada és un esdeveniment singular, de caire lúdic-festiu i alhora formatiu i reivindicatiu, que resulta atractiu per un ampli ventall de públic: des de persones que venen amb els amics o la família amb la voluntat de descobrir les plantes oblidades, fins a experts en la matèria i actors clau del sector públic i privat que tenen ganes de saber com poden ajudar a transformar els sistemes alimentaris. Per donar resposta a totes les inquietuds el programa consta de més de 140 activitats distribuïdes en 16 blocs. En total hi participen més de 120 ponents i talleristes, i més de 80 expositorsL’organització és possible gràcies a la participació de més de 180 voluntaris i voluntàries.

El termini per incriure's com a paradista acaba el dijous 1 de juny, inclòs. Cal tenir en compte que omplir aquest formulari no implica l'acceptació directa a la fira de la JGPO. Amb totes les propostes rebudes, i d'acord amb les bases i els criteris de qualitat, la comissió encarregada de la confecció del programa durà a terme un procés de selecció. Abans de finals de juny, es notificarà a totes les propostes rebudes si han estat acceptades o no per participar a la fira de la JGPO.

Per acabar, us compartim el vídeo - comunicat de la darrera edició de la JGPO, per tal que pugueu copsar millor què és la Jornada i la seva raó de ser. 

Moltes gràcies per la vostra participació! La Jornada no seria possible sense l’esforç i voluntat de tantíssima gent!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom de la Persona de contacte *
En el cas de ser soci/sòcia, indicar el nom de la persona sòcia i DNI  
Telèfon 1 *
Telèfon 2
DNI / NIF *
Població *
Acceptes les bases relatives a la fira de la JGPO? *
Podeu consultar les bases per la Fira  de la 8a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades al següent enllaç:  https://contingut.eixarcolant.cat/wp-content/uploads/2023/04/Bases-per-a-les-parades-participants-a-la-Fira-de-la-JGPO-2023.pdf 
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy