Hokutoryu Ju-jutsu peruskurssi (7 - 13 v.)

Tällä lomakkeella lmoitat lapsesi Hokutoryu Ju-jutsun peruskurssille. Pyydämme sinua ilmoittamaan lapsesi sekä oman nimesi, sähköposti-osoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme olla sinuun peruskurssin ajan yhteydessä.

Kurssi alkaa maanantaina 20.1. klo 18.00. Harjoitukset ovat kahdesti viikossa eli ma klo 18.00-19.15 ja to klo 17.45-19.00. Varusteiksi peruskurssilla riittävät verryttelyhousut ja t-paita. Mukaan voi ottaa myös juomapullon. Tatamilla olemme paljain jaloin, joten mukaan kannattaa pakata pieni pyyhe (jalkojen pesua ajatellen) sekä jonkinlaiset sisäsandaalit (käytävillä liikkumista varten).

Kurssia voi kokeilla maksutta kahden viikon ajan. Kokeilujakson jälkeen paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun kurssimaksut on suoritettu. Maksut suoritetaan luomalla jäsentili sekä huoltajalle että lapselle (Jäsentili-välilehti). Lapsen sähköpostiosoite liitetään huoltajan tiliin kohdassa Lisää perheenjäsen. Rekisterin ylläpitäjä vahvistaa
perheryhmän. Tämän jälkeen voi lapsen Junioreiden peruskurssin maksaa kohdentamalla maksu hänelle (Harjoitusmaksut -välilehti). Jäsenmaksu sisältyy peruskurssin hintaa, joten sitä ei tarvitse erikseen maksaa.

Tällä lomakkeella annettuja tietoja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaan, jonka löydät sivuiltamme kohdasta "jäsentili".
Email address *
Oma nimesi *
Your answer
Ilmoittautuva lapsi/lapset *
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy