Ansökan Remote coaching i simning
Hej!

Vi har sedan 2013 jobbat med individuella program för motionärer och elitaktiva i simning & öppet vatten simning. En ungefärlig utveckling på våra kapacitetstester är 4- 12 % per år, ibland ännu högre, det blir givetvis svårare ju högre färdigheter den aktive simmaren besitter.

Vi är medvetna om att nästan alla har arbete, studier, familj, relationer och andra aktiviteter att ta hänsyn till. Livspusslet, det en är av de anledningarna vi sett behovet och skapat abonnemang i simning som är individuellt anpassat efter din kapacitet och dina mål.

Remote coaching passar utmärkt för dig som vill simträna under eget ansvar och vara flexibel med dagar och tider men ändå ha en struktur och en progression i din simning. Du väljer själv vilken simhall, vilka dagar och vilken tid. Allt för att optimera din tid. Programmet är individuellt anpassat efter din kapacitet och dina mål.

Din tränare är Fredrik Lundin aka Coach Ludde som har en gedigen bakgrund i simning sedan 1999, både som elittränare på landslagsnivå och tränare för motionärer. Under 2014-2016 arbetade Fredrik som head coach för Lisa Nordén och var med på OS i Rio 2016.

Första steget är att fylla i det här formuläret där du beskriver dina nuvarande färdigheter och dina mål med din simning. Kort därefter får du ett mail från oss med information om hur vi går vidare.

Hur ser nästa steg ut?
- Du mailar in detta formulär, kort därefter får du ett mail från oss med information om hur vi går vidare.
- Vi tar ett videomöte för avstämningar och lära känna varandra bättre.
- Vi skapar en simplanering med progression som tar hänsyn till din målsättning och dina färdigheter.
- Varje fredag eller måndag erhåller du de personliga simpassen som du genomför på egen hand kommande vecka när du vill/kan.

Hur fungerar Remote Coaching?
Vill du veta mer så läs gärna detta först innan du skickar in ansökan, https://coachludde.com/remote-coaching-i-simning/

Viktigt att veta är att 6 månader är minimum + en startkostnad 995 kr tillkommer. Faktura skickas till dig via mail månadsvis.

Du som deltagare får 25 % rabatt i TYR´s webbshop, http://tyrsverige.se
För att rabatten ska gälla måste Du ange en rabattkod, detta gör du i kassan (i fältet "Rabattkod") när du slutför din beställning. Använd denna rabattkod: LUDDE13E

Tack för din ansökan!

Team Coach Ludde
Förnamn: *
Efternamn: *
Mailadress: *
Mobilnummer: *
Jag väljer remote coachingpaket: *
6 månader är minimum + en startkostnad 995 kr tillkommer. Faktura skickas till dig via mail månadsvis.
Jag vill börja abonnemanget från *
MM
/
DD
/
YYYY
Nuvarande färdigheter *
Beskriv kortfattat dina nuvarande färdigheter och resultat i simning (tex OW simning, bassängsimning eller triathlonsimning).
Din målsättning med simning: *
Beskriv kortfattat din målsättning och inom vilken tidsperiod.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy