La oss følge programmet sammen - rapportering før programmet begynner
Å fylle inn dette skjemaet er fullstendig frivillig. Ved å fylle det inn, hjelper du meg å forstå effekten av programmet, slik at jeg eventuelt kan forbedre det senere. Det er mulig jeg vil dele noen av beskrivelsene fra dette skjemaet offentlig. Hvis du ikke ønsker dette, kan du simpelthen droppe å fylle ut beskrivelsen av hvordan du har det i dag. De som fyller ut skjemaet vil motta en epost senere med en forespørsel om å fylle ut et nytt skjema - slik at man kan se effekten over tid.
Email address *
Fornavn (du kan godt finne på et pseudonym) *
Det er kun fornavn/pseudonym og alder som vil bli offentliggjort når jeg senere legger ut anonymiserte beskrivelser av hvordan det gikk.
Your answer
Alder
Det er kun fornavn/pseudonym og alder som vil bli offentliggjort når jeg senere legger ut anonymiserte beskrivelser av hvordan det gikk
Your answer
Hvordan har du det i dag?
Skriv litt (noen setninger eller et kort avsnitt) om hvordan du har det i dag. Skriv gjerne om hvor lenge du har vært deprimert, og hvor dyp du vil si depresjonen din er. Det du skriver her kan bli offentliggjort (helt anonymisert) i et blogginnlegg senere, så ikke skriv noe som kan spores tilbake til deg.
Your answer
På en skala fra 1til 10, hvordan er livet ditt for tiden? *
Livet mitt er et grusomt mareritt
Stort sett hver dag er jeg glad, og jeg opplever livet som meningsfylt og spennende
Er det noe annet du vil fortelle meg?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms