Vull fer aquest voluntariat/ Quiero hacer este voluntariado
Al emplenar aquest formulari t'inscrius per rebre properament més informació del programa de voluntariat per part de l'entitat que el realitza. Per realitzar aquesta comunicació, les teves dades seran transmeses a l'entitat de voluntariat que has seleccionat.
Al rellenar este formulario te inscribes para recibir próximamente más información del programa de voluntariado por parte de la entidad que lo realiza. Para realizar esta comunicación, tus datos seran transmitidos a la entidad de voluntariado que has seleccionado.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Referència de l'activitat/Referencia de la actividad *
Trobareu el número de referència a la part superior de la fitxa descriptiva del programa de voluntariat
El vostre nom/Tu nombre *
Primer Llinatge/Primer Apellido *
Segon Llinatge/Segundo Apellido
Sexe/Sexo *
Edat/Edad *
Lloc de residència *
El vostre correu electrònic/Tu correo electrónico *
Telèfon/Teléfono *
*
Required
Avís legal de tractament de dades
Responsable: Identitat: PLATAFORMA DEL VOLUNTARIAT DELS ILLES BALEARS - CIF: G57522815 Dir. Postal: C / Arquitecte Bennàssar, 73 CP: 07004 PALMA - ILLES BALEARS Telèfon: 650.801.026 Correu electrònic: plavib@plataformavoluntariat.org
"En nom de l'organització tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li informació i publicitat relacionada amb els nostres serveis i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'associació. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre mantingui el seu consentiment exprés i no sol•liciti la supressió, durant un termini de cinc anys i / o no sol•liciti el cessament de l'activitat. Les dades es podran cedir per a la derivació de la persona interessada a l'entitat de voluntariat seleccionada, però no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en PLATAFORMA DEL VOLUNTARIAT DELS ILLES BALEARS estem tractant les seves dades personals; per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexacte o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits "
--------------------------
Responsable: Identidad: PLATAFORMA DEL VOLUNTARIAT DE LES ILLES BALEARS - CIF: G57522815  Dir. postal: C/Arquitecte Bennàssar, 73 CP: 07004 PALMA – ILLES BALEARS Teléfono: 650801026    Correo electrónico: plavib@plataformavoluntariat.org 
“En nombre de la organización tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle información y publicidad relacionada con nuestros servicios e invitarle a eventos organizados por la asociación. Los datos personales proporcionados se conservarán mientras mantenga su consentimiento expreso y no solicite la supresión, durante un plazo de cinco años y/o no solicite el cese de la actividad. Los datos se podrán ceder para la derivación de la persona interesada a la entidad seleccionada, pero no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en PLATAFORMA DEL VOLUNTARIAT DE LES ILLES BALEARS estamos tratando sus datos personales; por tanto, tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexacto o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos”
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.