Aanmeldformulier Vacatures - NedMI
Nederland Maakt Impact (NedMI) is in het leven geroepen om uit het hele land jonge toekomstdragers te verbinden, te inspireren, te activeren en te ontwikkelen, zodat we ons samen voor een mooiere toekomst kunnen inzetten. De organisatie bestaat dankzij vrijwilligers die naast hun banen en studies tijd hierin steken, omdat ze juist heel erg in de missie geloven. NedMI is dus ook altijd opzoek naar krachten en impactmakers die het team willen versterken om Nederland met de dag een stukje mooier te maken.

Heb jij ook interesse om aan deze missie mee te werken? Laat het dan vooral via dit formulier weten!

Je bent:
- proactief
- flexibel
- creatief
- verantwoordelijk
- een kritische denker
- iemand met een positieve instelling
- open om nieuwe vaardigheden te leren
- bereidt om 4~8 uur per week vrijwillig bij te dragen

Je krijgt:
- een breed netwerk
- een leuk, plezierig en enthousiast team
- de mogelijkheid om aan nationale en maatschappelijke ideeën en thema's te werken
- uiteraard een deelname aan de NedMIxTopconferentie en NedMIxAcademie


Openstaande vacatures:

** Deelnemerscoördinator **
Als deelnemerscoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor onze community en deelnemers. Je houdt de deelnemers op de hoogte van verschillende ontwikkelingen, je luistert goed naar de behoeftes, vragen en opmerkingen vanuit de deelnemers, je doet onderzoek naar wat er speelt onder de jonge maatschappij, je bent in staat een wervingscampagne op te zetten (en anders leer je dit) en je onderhoudt het contact en een deelnemersdatabase.
Hiernaast beheers je de Nederlandse taal in spraak en schrift, je bent communicatief sterk, maakt goed gebruik van emotionele intelligentie, bent ervaren in MS Office (of Google Docs/Sheets), en hebt de mentaliteit om dingen voor elkaar te krijgen.


** Afstudeerder **
Binnen de organisatie NedMI zijn er verschillende afstudeeropdrachten mogelijk. De onderwerpen kunnen gerelateerd zijn aan communicatie, HR, psychologie, sociale en maatschappelijke thema's, en veel meer. Indien je zelf een thema of onderwerp hebt, kun je dat via dit formulier aangeven.


** Open sollicitatie **
Indien je graag onderdeel van het team wilt worden, maar geen vacature ziet staan die jou direct aanspreekt, dan kun je nog altijd een open sollicitatie sturen.Kijk voor meer informatie over de organisatie kijk op de website: https://nederlandmaaktimpact.nl/

Voor verdere vragen kun je contact opnemen via info@nederlandmaaktimpact.nl.

*Jouw informatie en gegevens worden niet elders gedeeld.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ik solliciteer op de functie: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nederland Maakt Impact. Report Abuse