Regisztráció, Dominion, 2018. dec. 13. - BETELT!
FRISSÍTÉS: Az eseményre a helyszín befogadóképessége miatt sajnos már nem tudunk több látogatói regisztrációt fogadni! Ha szeretnél értesítést kapni abban az esetben, ha a jövőben újabb vetítést szerveznénk a témában, továbbra is kitöltheted a kérdőívünket!

Ezen az űrlapon regisztrálhatsz a Dominion c. film magyarországi bemutatójára. Az esemény a Magyar Vegán Egyesület és a Vegán Állatvédelem Egyesület társszervezésében jött létre.
A filmről
A Dominion egy egész estés, megalkuvást nem ismerő és elmarasztaló dokumentumfilm, amely bemutatja az állatok használatát és kizsákmányolását a hús-, a tej-, a tojás-, a ruházati és a szórakoztató iparban.

Ez az Ausztráliában forgatott film számos eddig nem látott kézi és rejtett kamerás, illetve drónokkal készült légi felvétel segítségével próbálja bemutatni ennek a titkolódzásra épült iparágnak a valódi kiterjedését és az áldozatainak egyéni történeteit.

A film a világszerte teljesen legális és elterjedt iparági módszerek tükrében kérdőjelezi meg az emberiség állatok feletti uralmának erkölcsösségét és indokoltságát, és felhívja a figyelmet rá, hogy az állatok életkörülményeinek javításánál fontosabb egy alapvető kérdés: Miért gondoljuk, hogy jogunk van ezeknek a lényeknek a kizsákmányolására?

https://www.dominionmovement.com/
A vetítésről
Az eseményen való részvétel ingyenes, de csak a meghívóval biztosított. Sajnos a helyszínül szolgáló terem korlátozott befogadó képességű, és a további regisztrálóknak már nem tudunk meghívót nyújtani.

Kellő érdeklődés esetén azonban lehet, hogy megismételjük a vetítést egy későbbi időpontban. Amennyiben szeretnél erről értesítést kapni, kérjük, add meg az adataidat alább!
Jelentkezés
Mi a teljes neved? *
Mi az e-mail címed? *
Igaz-e rád valamelyik állítás?
Clear selection
Ezúttal nem jutott meghívó, ... *
Required
Kapcsolat
Ha szeretnél értesülni a MAVEG által szervezett egyéb eseményekről is, kövess minket a facebookon!
https://www.facebook.com/VeganEgyesulet/

Emellett hozzávetőlegesen három havonta egyszer hírlevelet küldünk a MAVEG-et érintő eseményekről, hírekről. A hírlevél feliratkozás nem feltétele a regisztrációnak, de segíthet, hogy naprakész maradj a Magyar Vegán Egyesületet érintő ügyekben!
Adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Vegán Egyesület (röv.: MAVEG, cím: 1222 Budapest, József Attila utca 19., adószám: 18977235-1-43) kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel az adatkezelésre vonatkozó hatályos nemzeti jogszabályoknak és az Európai Uniós jogrendben meghatározott elvárásoknak.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónk kidolgozása folyamatban van és hamarosan elérhetővé tesszük a http://www.maveg.hu weboldalon. Az adatvédelmi tájékoztató elkészültekor egy alkalommal a megadott e-mail címeden (amennyiben akkor még szerepel bármely adatbázisunkban) értesíteni fogunk, hogy részletesen megismerhesd az Egyesület adatkezelési rendjét, és eldönthesd, hogy a továbbiakban is hozzájárulsz-e az adataid kezeléséhez. Amennyiben aggályaid vannak az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük, lépj velünk kapcsolatba az adatkezeles@maveg.hu e-mail címen!

Az űrlapon megadott személyes adatokat a MAVEG kizárólag az űrlapon jelölt esemény lebonyolításához (pl.: meghívók kiküldése, látogatók fogadása, visszajelzések kérése) használja fel. Az esemény lebonyolításába beletartozhat az eseményt követően egy hónapon belül, legfeljebb egy alkalommal visszajelzés e-mailben történő kérése is (elégedettségi kérdőív).
Azok esetében, akiknek nem jut meghívó és az űrlapon külön kérik, hogy értesítsük őket a jövőbeli újabb vetítésekről, az adatkezelés a következő, azonos témájú eseménynek a lebonyolításáig tart.
Az esemény lebonyolítását követően a MAVEG a személyes adatokat 2 héten belül törli a rendszereiből. Az összegyűjtött nem személyes adatokat azonban ezt követően is felhasználhatjuk statisztikai célokra. A statisztikai célú adatfelhasználásra kizárólag a név és más személyes beazonosításra alkalmas információk anonimizálását vagy eltávolítását követően kerül sor.
Emellett, amennyiben a kitöltő hírlevél feliratkozást is kezdeményez, a megadott e-mail cím a hírlevél címzettek listájába is felvételre kerül, amelyben határozatlan ideig avagy leiratkozásig kerül megőrzésre.

Az űrlapon megadott adatokat a MAVEG bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át. A MAVEG az űrlap kitöltői számára a róluk kezelt adatokról kérésre tájékoztatást ad, az adatokban beállt változásokat értesítés esetén az adatbázisba felvezeti, illetve az adatokat kérésre törli. Az ilyen jellegű kéréseket az adatkezeles@maveg.hu e-mail címen várjuk!

Az űrlap kitöltése nem kötelező! Az űrlapon az adatok megadása önkéntes alapon történik! Az űrlap csillaggal nem jelölt mezőinek kitöltése nem szükséges az űrlap beküldéséhez!

Az űrlap beküldésével felhatalmazást adsz a MAVEG számára az űrlapon megadott adatok a fentiek szerinti kezelésére! Az űrlapot az érintett személy hozzájárulása nélkül más nevében kitölteni tilos!
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy