DIRA ROADSHOW 2017
DIRA Roadshow 2017
Danmark skal være verdensmester i robotter
For at danske virksomheder kan forblive konkurrencedygtige og samtidig beholde deres produktion i Danmark, spiller robotteknologi en stor rolle. Ved hjælp af robotteknologi kan virksomheder automatisere dele af en produktionsproces og især dem, som slider meget på medarbejdere i kød og blod. Vi kan beholde de gode jobs i Danmark og samtidig producere kvalitetsprodukter, der kan konkurrere på pris.

- I Danmark er vi allerede gode til at anvende robotteknologi, men for at vi kan trække i førertrøjen er det vigtigt at vi arbejder på at blive endnu bedre. Det betyder at vi skal samle og trække på de gode kræfter vi har i den danske robotsektor. En robotsektor der består af samarbejde mellem danske produktionsvirksomheder, robotleverandører, vidensinstitutioner og dygtige faglærte, siger forbundsformand Claus Jensen fra Dansk Metal.

Dette års DIRA Roadshow skydes i gang hos Dansk Metal i København, hvor forbundsformand Claus Jensen vil sætte rammerne for hvordan vi kan blive bedre til at anvende robotteknologi i Danmark. På DIRA Roadshow kan du opleve de nyeste robotteknologiske løsninger, møde producenterne bag og blive klogere på hvordan du kan bruge robotteknologi effektivt i din virksomhed.

DIRA Roadshow er åben for alle
DIRA Roadshow 2017 starter hos Dansk Metal i København d. 13. november og kan efterfølgende opleves den 14. november i Ridehuset Aarhus og den 15. november som en del af Robotbrag hos Teknologisk Institut i Odense. Det er gratis at deltage.
Jeg ønsker at tilmelde mig som besøgende:
Fornavn *
Your answer
Efternavn *
Your answer
Email *
Your answer
Virksomhed *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms