Bírói / Önkéntes jelentkezés
BCF Beach Throwdown 2019
Részese akarsz lenni a BCF Beach Throwdownnak?
Az önkéntesség fantasztikus dolog!

Ha te is így gondolod és szeretnél részt venni hazánk legmenőbb nyári, vízparti CrossFit versenyének lebonyolításában, akkor kérünk töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és csatlakozz csapatunkhoz a BCF Beach Throwdownon!

Tapasztalatból tudjuk, hogy versenyszemélyzet munkája kihívásokkal teli és sokszor nem is könnyű, de fantasztikus élményeket képes adni a résztvevőknek! Idén, Szeged mellett a Sun City wakeboard parkban minden adott lesz ahhoz, hogy egy remek hangulatú versenyen és szuper csapatban dolgozhass velünk! Gondoskodni fogunk megfelelő felszerelésről és ellátásról a verseny elejétől a végéig. Vagány pólót, napszemüveget, tornazsákot és sapkát adunk az önkénteseinknek, hogy még profibban tudjatok dolgozni egységes uniformisban!

A BCF Beach Throwdownon az alábbi pozíciókra várunk önkénteseket:

-Bíró:
A bírók feladata, hogy ellenőrizzék a sportolók teljesítményét és megőrizzék a verseny tisztességességét és színvonalát.
A munkátokat főbírók segítik majd.

-Eszközkezelő önkéntes:
A versenypálya építése és bontása mellett általában ezen munkaterületen belül kell a wodokhoz előkészíteni a pályákat (a súlyok beállítása, az anyagok elhelyezése a pálya részeire). Csapatkapitánnyal fogsz dolgozni. Ez a csapatkapitány pontosan tudja, mit kell tennie, és tájékoztatni fog minden részletről.

-Pontozó adminisztrátor:
Az adminisztrációs részleg feladata a beérkező eredmények feldolgozása és rögzítése online rendszerbe. Számítógépes adatrögzítő munka. A területi vezető előzetesen minden részletre felkészít.

-Sportoló irányító önkéntes:
A sportolók irányítása és kezelése a regisztráció és a verseny ideje alatt. A futamok előkészítése, sportolók tájékoztatása és besorolása a pályákra, az ún. stageing zónában történő munkavégzés lesz az elsődleges feladat.

#Gyakorlati információk:
Szombaton és vasárnap reggel 8 kor kezdünk és a munkavégzés egész nap fog tartani. Pihenők, ebédidő és frissítés egész nap tervezetten fog zajlani. Az önkéntesek számára lesz egy kijelölt zóna ahol a táskákat, felszereléseket el tudjátok majd helyezni. Itt lesz egy árnyékos pihenő és frissítő zóna számotokra szintén. Szombat este "Önkéntes party" és vacsora lesz a csapatnak.

#Szállás:
Idén nem tudunk szállást biztosítani ingyenesen a csapatnak.
A helyszínen a szállás korlátozott és külön fizetős megoldásban elérhető. Szegeden vagy Hódmezővásárhelyen sokféle megoldás található, amikről tájékoztatást biztosítunk a jelentkezés után.

Ha szívesen részt vennél a munkánkban, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési lapot alább és várni a visszajelzésünket! 25 fős csapatra van szükségünk, jelentkezz mielőbb, nehogy lemaradj!

Ha bármi kérdésed adódna, írj facebook oldalunkon üzenetet nekünk és válaszolunk:
https://www.facebook.com/thebestcrossfighter/
Teljes neved: *
Email címed: *
Póló méreted : *
Captionless Image
Válaszd ki mely területen dolgoznál velünk szívesen: *
Hogy érsz rá a versenyen való munkára (jelölj be minden lehetséges opciót): *
Required
Mi a motivációd hogy velünk dolgozz a BCF Beach Throwdownon?
Van már bírói tapasztalatod? (csak bíróknak):
Milyen eseményeken dolgoztál korábban bíróként?
Képesítéseid:
Személyzet felszerelés illusztráció, a végleges változat ettől eltérő lehet. ;)
A kép csak illusztráció, a személyzet végleges felszerelése még lehet változni fog formailag!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy