Anmälan till Öppen trädgård i Åryd 15/8
Detta är ett formulär för att vi ska veta vilka som är med i "Öppen trädgård" under årets "Åryds Trädgårds- och odlingsdag" söndag 15 augusti.

- Vi kommer att ge alla som anmält sig en fin flagga som ni kan ha vid er trädgård, så att alla vet att ni är med. Alla anmälda trädgårdar är öppna under dagen och man får gå omkring och besöka varandra. I år kommer vi dela upp dagen så att norra delen av Åryd med omnejd har öppet 9-12 och södra delen 12-15. Detta efter önskemål från förra året så att vi även har möjlighet att besöka varandra!

- Vi gör även en karta på Google så man enkelt kan se vilka trädgårdar i Åryd och byarna runt omkring som är med i "öppen trädgård" (samt var "strecket" går gällande norra eller södra delen).

- Om du/ni vill ställa fram en termos med kaffe, en kanna saft eller så i er trädgård är det såklart jättetrevligt. Men absolut inget måste! Det är även fullt frivilligt om man vill byta plantor eller sticklingar med varandra. Café Masugnen och Gårdsbutiken i Kvarnen kommer även ha öppet.

Vi siktar på att hålla lagom avstånd mellan varandra och helt enkelt titta in i en annan trädgård så länge om det skulle vara för många samlade på samma ställe. Varmt välkommen till en härlig utomhusdag med odlings- och trädgårdstema i Åryd!

Åryds Samhällsförening

kontaktperson för trädgårdsdagen: Ida Qvarnström
Vad kul! Jag anmäler min/vår trädgård till att vara med i "Öppen trädgård". Jag heter: *
Vilken adress bor du/ni på? (Detta är så vi kan lämna en flagga till er som är med) *
Är det ok att vi lägger till din trädgård på Google Maps-kartan över dagen?
(Detta är endast under själva trädgårdsdagen så att folk lättare kan hitta till alla öppna trädgårdar, kartan läggs upp i Årydsgruppen på Facebook. Vi raderar sedan kartan).
Google Maps-deltagande *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy