Anställningsansökan Huddinge Wild Camp 2019
Dags för Huddinge Wild Camp! Vill du vara med och bidra till att skapa sommarens roligaste lägervecka har du nu chansen! Det är ett utmanande och spännande jobb med mycket hårt arbete, men också många härliga stunder där man verkligen får mångfalt betalt för det hårda slit man har lagt ner.

Vi söker även dig som vill vara med i planeringsgruppen för årets läger vilket ger dig stora möjligheter att påverka. Arbetet är avlönat och ger förtur till sommarens tjänster, och är dessutom ett krav för högre positioner som lägerchef och kvartersmästare. Arbetet är flexibelt och du kan själv önska hur många timmar du vill lägga ner.

Vi hoppas att du är intresserad! Som anställd jobbar du en eller flera av nedanstående veckor:
Vecka 25: Förberedelsedag: lördag, läger: söndag-torsdag
Vecka 26: Förberedelsedag: söndag, läger: måndag-fredag
Vecka 27: Förberedelsedag: söndag, läger: måndag-fredag
Vecka 32: Förberedelsedag: söndag, läger: måndag-fredag
Vecka 33: Förberedelsedag: söndag, läger: måndag-fredag

Arbetsdagen under lägerveckorna börjar ca 07:30 och slutar senast 17:30, eller enligt överenskommelse med lägerchef. Som anställd förväntas du delta under alla lägrets dagar samt under hela förberedelsedagen. Sista veckan, vecka 33, kommer förberedelsedagen vara kortare (halv arbetsdag) än andra veckor. Istället läggs tiden åt städning efter lägerveckans slut under lördagen. Dessutom ingår en obligatorisk teambuilding- och utvecklingsdag 26 maj.

Som anställd på Huddinge Wild Camp kan man ha följande roller:
Lägerchef, lön 5100 SEK – Huvudansvarig för lägret och sköter all kontakt utåt, har kontroll på att allt fungerar, löser eventuella krissituationer och fungerar som sambandscentral.

Kvartersmästare/Ställföreträdande lägerchef, lön 4800 SEK - Ansvarar för att få förberedelser gjorda. Arbetet kan bestå bland annat av att förbereda för morgondagens aktiviteter, sätta ut material i skogen, kontrollera anmälningslistor eller planera grupper till eventuella lekar. Biträdande chef för de tillfällen då ordinarie lägerchef inte kan medverka.

Hushållsarbetare, lön 4500 SEK – Ansvarig för köket samt hushållsarbete. Ansvarig för att maten blir klar i tid och att klubbstugan hålls ren.

Ledare, lön 4500 SEK – Som ledare kommer du få ta ansvar för en grupp med ca 9 barn, och oftast leda den gruppen enskilt. Ibland slås fler grupper ihop enligt fasta konstellationer.

Förberedare, lön 4500 SEK – Jobbar med förberedelser. Arbetet kan bestå bland annat av att förbereda för morgondagens aktiviteter, sätta ut material i skogen, kontrollera anmälningslistor eller planera grupper till eventuella lekar.

Lönerna inkluderar semesterersättning och andra eventuella tillägg. Alla funktionärer får även lunch och mellanmål samtliga dagar samt en t-shirt. Oavsett vilken post du har förväntas du kunna arbeta självständigt men även i samarbete med vem som helst. Du förväntas ha en positiv attityd, vara mycket punktlig och alltid se till barnens och lägrets bästa. Du ska ha ett intresse för ledarskap, grundläggande orienteringskunskaper och givetvis förmåga att hantera barn. Tidigare ledarerfarenheter och pedagogiska kunskaper är meriterande. Av försäkringstekniska skäl måste du också vara medlem i Snättringe SK, är du inte det sen tidigare så blir du det innan lägrets start.

Ansökan
Låter det som något för dig? Ansök till jobbet snarast, lämnar du in ansökan sent blir chanserna mindre. Vi kommer försöka lämna besked runt påsk.

Att sätta ihop bemanningen för en lägervecka är en mycket svår uppgift. En rad faktorer ska tas hänsyn till, det gäller att skapa en personalstyrka som har den erfarenhet och kompetens som krävs för ett säkert läger samtidigt som vi är måna om att få in nya talanger i verksamheten och erbjuda så många som möjligt anställning. I första hand söker vi ledare födda år 2003 och tidigare.

Tipsa gärna dina vänner om att ansöka! Eventuella frågor besvaras av Jesper Andersson 070-614 80 61.

Sist men inte minst: Glöm inte bort att sprida ordet om Huddinge Wild Camp! Ju fler deltagare, desto större chans att just du får anställning :)
Namn *
Your answer
E-post *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Född år *
Your answer
Vilken/Vilka veckor är du intresserad av att arbeta på Huddinge Wild camp? *
Required
Vilken/vilka positioner är du intresserad av att fylla? *
Required
Varför är du intresserad av/ tycker att du passar på just dessa positioner? *
Your answer
Hur mycket tidigare erfarenhet har du av att arbeta på Huddinge Wild Camp och som vad? *
Your answer
Är du intresserad av att vara med i planeringsgruppen för årets läger?
Har du några andra relevanta meriter vi borde känna till. Erfarenhet inom ledarskap eller barnskötsel, körkort etc. *
Your answer
Hur fick du höra talas om Huddinge Wild Camp? *
Your answer
Finns det något annat du tycker vi bör veta om dig?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.