'Έρευνα με θέμα «Ο ρόλος της κοινωνικής διαστρωμάτωσης στην υγεία των αρτηριών»
Αγαπητέ/Αγαπητή δημότη(ς),

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην έρευνα που διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Κύπρου για την Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία και το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ, με θέμα «Ο ρόλος της κοινωνικής διαστρωμάτωσης στην υγεία των αρτηριών», στα πλαίσια διδακτορικής διατριβής που εκπονείται στο Διεθνές Ινστιτούτο.

Η έρευνα θα αξιολογήσει την επίπτωση που μπορεί να έχει το κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον της κοινότητας αλλά και χαρακτηριστικά της κοινότητας στην οποία ζει κάποιος, όπως πρόσβαση σε πάρκα, πεζόδρομους κλπ., στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Αν είστε άνω των 45 ετών και αν μένετε στην ίδια διεύθυνση για τουλάχιστον 5 χρόνια είστε επιλέξιμος για συμμετοχή. Αν θέλετε να συμμετέχετε τότε θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια και να έρθετε στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ κατόπιν ραντεβού σε χρόνο της δική σας προτίμησης για κάποιες απλές και ανώδυνες μετρήσεις όπως βάρος, ύψος, αρτηριακή πίεση και ελαστικότητα των αρτηριών σας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για τις μετρήσεις δεν θα ξεπερνά τα 40 λεπτά.

Με το πέρας των μετρήσεων θα σας δοθεί μια αναφορά με τις βασικές μετρήσεις και αποτελέσματα έτσι ώστε να μπορέσουν να αξιολογηθούν και από τον γιατρό σας αν το θελήσετε.
Η ανωνυμία των όποιων προσωπικών δεδομένων θα διασφαλιστεί και η έρευνα έχει εγκριθεί από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής (Αρ. Φακ. :ΕΕΒΚ ΕΠ 2018_02).

** Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιήθουν μόνο για αυτή τη μελέτη**

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς?

Για να δηλώσετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 25002149 ή ηλεκτρονικά στο ga.photiou@edu.cut.ac.cy
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy