Boekvoorstelling
Op 5 april stel ik mijn nieuwste boekje voor. 'Het begin van een andere wereld? Een try-out! Het is een aanvulling bij de voorstelling met een lichtjes andere titel 'Het einde van de wereld? Een try-out?'

In deze tijden van verandering, dreiging én hoop schetst dit boek een genuanceerd beeld van de toekomst. Het maakt duidelijk dat de keuzes die we vandaag maken bepalen in welke wereld we terecht zullen komen. Het ontwikkelen van veerkracht, activisme en bewustzijn zullen het verschil maken.

Maak kennis met het boek, enkele fragmenten uit de voorstelling (het grote overlevingslied!) en jonge inspirerende doeners. Stel je vragen over de toekomst en kom alles te weten over katrolwoningen, droomkwekerijen, lintbebossing, carbonmarkt coöperatisme, 3-6-9 relaties en zelfslachtboerderijen.

De boekvoorstelling is gratis, maar gelieve hieronder je plaats te reserveren. Het boek is te koop (10 euro)

Meet, eat & read!
Wil je tegelijk kennis maken met de heerlijke lokale veggie keuken van Madonna? Dan is volgende combinatie misschien iets voor je. Vanaf 18u30 ben je welkom om te proeven van een speciaal 'menu 2075'. Een duurzame maaltijd zoals die er in de toekomst zou uit kunnen zien. Daarenboven krijg je een (gesigneerd) exemplaar van het nieuwe boek. Prijs: 25 euro.

De boekvoorstelling start om 20 uur, in Restaurant Madonna, Poel 7, 9000 Gent. Vragen? mail steven@lowimpactman.be

Ja, ik kom graag naar de boekvoorstelling met *
Ja, ik kom graag naar de Meet, eat and read
Mijn naam *
Your answer
Mijn mailadres *
Your answer
Mijn vraag of opmerking
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service