Inscripció Voluntaris
Fomulari d'Inscripció pels voluntaris del taller d'Archikidz Girona 2019 que tindrà lloc el diumenge 22 de setembre al Claustre de la Mercè en horari de 10:00 - 14:00. Tot seguit esteu convidats a un piscolabis amb música en directe.

Per tal de rebre el correu de confirmació d'aquest formulari i les informacions relatives al taller, el primer que es demana és una adreça electrònica. Si no reps el correu, recorda mirar la carpeta SPAM. Si encara no el trobes, inscriu-te de nou tot indicant l'incident. Gràcies!

Més endavant, rebreu la invitació en format digital (així com tota la informació relativa al taller).

SORTEIG: Autoritzo a MONAPART NETWORK, SL a tractar les meves dades de caràcter personal per a la seva recollida, registre en els seus arxius i utilització amb la finalitat de gestionar l’enviament de comunicacions comercials, promocionals o publicitàries, incloent-se a l’enviament de newsletter. En base al nou Reglament General de Protecció de Dades, en qualsevol moment pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició enviant una sol·licitud a info@monapart.com.
Adreça electrònica *
Nom *
Cognoms *
Any de naixement *
Sexe *
DNI *
Codi Postal *
Telèfon mòbil *
Estudies o treballes *
Durant el taller t'agradaria ocupar-te de... *
Com has conegut el taller? *
Observacions, dubtes i suggeriments
Vols entrar al sorteig d’un mític tamboret de disseny infantil, obra dels arquitectes Ray i Charles Eames? *
Captionless Image
Confirmo que no apareixo al Registre central de delinqüents sexuals (Aclariment legal que estem obligats a preguntar) *
La inscripció en aquest formulari accepta la possible aparició en les fotografies que es pugin realitzar durant l’activitat per a ús exclusiu de la la difusió del mateix taller. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy